Szekeres Viktor

Elindul Bárdos András új sorozata

Hosszas hallgatás után ismét saját tévéműsorral jelentkezik Bárdos András. Az Utolsó nap a STORY4-en lesz látható, a premierjére hétfőn este kerül sor.

Máig megválaszolatlan kérdések foglalkoztatnak mindannyiunkat hazai és külföldi hírességek halálával kapcsolatban. Miért kellett Diana hercegnőnek élete delén, egy új szerelem kapujában meghalnia? Valóban baleset történt vagy egy előre megrendezett akcióban vesztette életét? Bárdos András ezekre a kérdésekre keresi a választ új oknyomozó dokumentummagazin-műsorában, az Utolsó napban. A sorozat első epizódjában, 2013. június 3-án este 9 órától Lady Diana utolsó napjainak és tragédiájának titkait ismerhetjük meg.

A második rész a legendás Beatles-tag, John Lennon máig megmagyarázhatatlan New York-i meggyilkolásának krónikáját meséli el. A hidegvérű elkövető, Mark David Chapman vall a három hónapig tervezett merényletről és arról, miért éppen Lennont választotta célpontjául. A sorozat további részeiben olyan prominens személyiségek utolsó napjait és tragédiájukhoz vezető utat követhetjük nyomon, mint Steve Jobs, Michael Jackson és Osama bin Laden.

Az év második felében pedig a hazai közélet ismert, tragikusan fiatalon vagy hirtelen elhunyt szereplőinek titkait dolgozza fel Bárdos András.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!