Ötvös Tibor

The Desolate Hope

Manapság egyre inkább divatba jönnek a klasszikus, 80-as években tapasztalt játékmenettel bíró alkotások. A The Desolate Hope is egy ilyen alkotás lesz, mely azonban teljesen ingyen lesz elérhető.

Az emberek folyamatosan próbálkoztak-próbálkoznak a világegyetem meghódításával. Szeretnek ismeretlen világokat felfedezni és eme célból kezdték el megalkotni a különböző robotokat. A gépek a programjuk szerint elérkeztek a különböző világokba és elkezdték felkészíteni az adott helyet a mestereik fogadására.

Sajnos azonban az emberek már annyi gépet készítettek, hogy sok robotról már el is feledkeztek, akik így hiába várják az érkezésüket. Épp ezért eme gépek elkezdték benépesíteni az idegen világot. Mi egy ilyen robotot alakítunk majd, aki egyike az elfeledetteknek. Robotvilágát azonban veszély fenyegeti egy vírus képében, ami képes pusztulásba vinni az eddig felépített várost és az egész robot civilizációt.


A The Desolate Hope tulajdonképpen egy oldalra scrollozós játék, melyben azonban felbukkannak a körökre osztott stratégia és az RPG elemei is. A játékban különböző állomásokra jutunk el és ezeken kell a különböző feladatokat, szimulációkat végrehajtanunk, teljesítenünk és a végén kiirtani az adott területről a pusztító vírust.

A grafika természetesen nem eget rengető, de ugyanakkor nagyon hangulatos. Ráadásul a program teljesen ingyenes és akit esetleg érdekel, az innen le is szedheti a programot. Kipróbálásra ajánlott, de aki nem szereti a stílust, az nem a The Desolate Hope után fogja megkedvelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsimborgo #2
    Hát ez nagyon jóóóteccik.
  • pamparampa #1
    nagyon király zene szól alatta?enyhe psy beütés. :)