Ötvös Tibor

Kung Fu Panda 2: The Video Game

A Pixar és a DreamWorks animációs részlege között nem csak a mozikban zajlik a "harc", hanem a játékvilágban is. Mindkét cég folyamatosan jelenteti meg az aktuális "meséjének" játékváltozatát is, melyek minőségileg jóval alacsonyabb szintet képviselnek, mint a filmvásznon.

És mivel hamarosan folytatódik a harcművész panda főszereplésével készült Kung Fu Panda a filmvásznakon, így nem volt meglepő, hogy a DreamWorks elkészítette a játékváltozatot is. A Kung Fu Panda 2: The Video Game címmel rendelkező program júniusban lát majd napvilágot.



A játék történetéről még nem sokat tudunk, hiszen azt a fejlesztők nagy titokként kezeli, de az biztos, hogy a program sztorija a második film után játszódik és a főbb karakterek mindegyike felbukkan benne (vagyis visszatér Po és Az Ötök csapata is). Az is biztos, hogy ezúttal is valami komoly fenyegetés vár a Béke Völgyére, de a részleteket majd csak később tudjuk meg.

A bemutatott változat egy X360-on futott és csak Kinecttel lehetett vezérelni. A Kung Fu Panda 2: The Video Game tulajdonképpen egy sor minijátékból áll majd össze, melyeket a feljebb említett laza történeti szál köt majd össze. Az egyik játék a Free Fight nevet viseli és - nevéhez híven - egy verekedős játékot takar. A grafika nem rossz, de az irányítás így elég nehézkesen megy. De a gyerekek - akiknek ez a játék szól - remekül elszórakoznak majd vele.



A további minijátékok között lesznek még ügyességi feladatok is és ilyenkor például egy szobában kell "menekülnünk" a felénk dobott dobozok elől. A legtöbb feladat során Po-t irányítjuk, de néhány feladatban Az Ötök egy-egy tagja is csatlakozik hozzánk. A Kung Fu Panda 2: The Video Game egy szórakoztató kis szösszenetnek tűnik, de komoly kihívást senki ne várjon tőle.

A játék júniusban jelenik majd meg - előre láthatóan csak konzolokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Az első rész kifejezetten jól kinéző és élvezetes adaptáció lett,remélem a színvonal megmarad