Szekeres Viktor

Titokzatos módon tárul fel az idei Batman-film új előzetese

Egyre komolyabb erőfeszítéseket tesznek a hollywoodi stúdiók legnagyobb filmjeik netes kampányainak erősítésére, főleg azokéra, melyek a rajongók aktív részvételét várják el.

A sötét lovag: Felemelkedést (The Dark Knight Rises) gyártó Warner Bros. Pictures sem akar lemaradni víruskampányok tekintetében A csodálatos pókembert futtató Sony-tól vagy a Prometheushoz remek netes anyagokat gyártó Foxtól. A Batman-gazda stúdió a nemsokára bemutatásra kerülő új előzetest nyomja meg legújabb oldalával, mely a TheDarkKnightRises.com-ról érhető el. A http://tdkr07202012.com-on a világ minden részéről lehet unlock-olni az előzetes képkockáit.

Klikk ide!

Mindehhez fényképes bizonyítékot kell küldeni a Batman visszatérését támogató mozgalmak jelenlétéről vagy Twitteren vagy egy emailcímen keresztül, mindössze arra kell figyelni, hogy a küldő személyének tartózkodási helye beazonosítható legyen. A fenti oldalon már gyűlnek is a trailer felszabadított kockái, s azt is el lehet olvasni, hogy melyiket honnan unlockolták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Joel Schumacheresen szar film...