Szekeres Viktor

Jól néznek ki az új Batman-filmhez készült relikviák

Mint a képregényfilmekhez általában, a legújabb Batman-mozihoz is meg lehet majd vásárolni gyűjtői relikviákat. Nyáron Bane, Macskanő és Denevérember figurával gazdagodhatnak a legfanatikusabbak.

Pár napja már lehetett látni fényképeket A sötét lovag: Felemelkedéshez (The Dark Knight Rises) készült, a főhősöket megformázó játékokról, most azonban a SuperHeroHype egyik fórumozójának köszönhetően már jó minőségű fotókon is szemügyre lehet venni a főszereplő triót, Bane-t, Macskanőt és Denevérembert. Ki tudja, lehet, hogy valakinek ezek a képek is hordoznak valamiféle információt CHristopher Nolan júliusban mozikba kerülő filmjével kapcsolatban.

Klikk ide! Klikk ide!

A sötét lovag: Felemelkedéshez kétféle kiszerelésben lehet megvásárolni a játékokat, babákat, relikviákat - kinek mit jelentenek: júniustól egy afféle mellszoborként, júliustól pedig 12 inches, azaz 30 centis merev figuraként kerülhetnek a polcunkra a Tom Hardy, Anne Hathaway és Christian Bale által alakított szuperhősök. Hivatalos hazai forgalmazásukról nincs hír, de természetesen a filmes miniatűrökkel foglalkozó hazai bolt(ok)ban meg lehet majd vásárolni mindegyiket, s persze a szokott módon, külföldi netes rendelés, valamint eBay-es licitálás keretében is hozzájuk lehet jutni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berczely #3
    Tom Hary?
  • Inquisitor #2
    Azért a több százezres motoros ruha az "első" részből kiemelve elég durván nézett ki anno. Igaz annak legalább értelme is van. Azt hiszem kiöregedtem már az ilyen relikviák gyűjtéséből ... mielőtt belekezdtem volna. :D
  • obert #1
    Az ilyen és hasonló mozi figurák (nem játékok) magyarországi forgalmazója: www.holdfenyteam.hu
    Amúgy remek hír, egy mellszoborra valószínűleg befizetek, jól mutat majd a többi mellett