Szekeres Viktor

Megvan, mikor jön A sötét lovag: felemelkedés új előzetese

A tavasz leginkább várt képergényfilmjének kópiái előtt fogják reklámozni a nyár leginkább várt képregényfilmjét - természetesen A bosszúállókról és az új Batmanről van szó.

A Nolan Fans rajongói oldal egy olyan anyag birtokába jutott, melyből kiderült, hogy a Warner Bros. az Amerikában május negyedikén moziba kerülő A bosszúállók kópiái elé fogja fűzni A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rising) legújabb előzetesét. Mindez csak azért számít apró meglepetésnek, mert azt jelenti, hogy a Warner Bros. nem saját filmje előtt fogja reklámozni Christopher Nolan új Batman-moziját, de emlékszünk, hogy decemberben is a Mission: Impossible-rajongók örülhetnek az IMAX-képsoroknak, de például A sötét lovag harmadik előzetese a Vasember, míg az Eredet utolsó trailerje a Vasember 2 előtt debütált.


Azt egyelőre nem tudni, hogy az előzetes mikor kerül fel a netre, mint ahogy az is kérdéses, hogy itthon mikor láthatjuk moziban, az viszont már biztos, hogy pár hete kiderült, hogy az Amerikában július 20-án bemutatkozó Nolan-filmet itthon 26-tól lehet megtekinteni - valószínűleg IMAX-verzióban is, ami ezúttal valóban adhat némi pluszt, hiszen a rendező tényleg használt IMAX-kamerákat, ami sok, az IMAX-moziban is adott filmre nem jellemző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shenmuedc #1
    Megértem hogy sokan várják ezt a filmet, de ez hír? Hogy jön egy előzetes?