Szekeres Viktor

Nagy visszatérő az új Batman-filmben

Lehet, hogy egy korábban már látott szereplő is vissza fog térni A sötét lovag: Felemelkedés című Batman-film, azonban kiléte spoileres lehet, így csak az olvasson tovább, aki felkészült rá lélekben.

Korábban is voltak pletykák arról, hogy Liam Neeson fel fog tűnni Christopher Nolan új Batman-filmjében, A sötét lovag: Felemelkedésben (The Dark Knight Rises), de ezek eddig nem nyertek megerősítést. Persze, ha az igazsághoz hűek akarunk maradni, akkor továbbra sincs megerősítve, hogy Neeson vagy Batman: Kezdődik!-beli karaktere, Ra's al Ghul benne lesz a filmben, azonban a színész ShowbizSpy-nak adott nyilatkozata meglehetősen beszédes: "Komolyan nem tudom mondani semmit A sötét lovag: Felemelkedésről. Nagyjából másfél órát töltöttem a forgatás helyszínén és a rendező nem mondta el, hogy miről van szó, szóval őszintén mondhatom, hogy fogalmam sincs, hogy mi fog történni."

Mivel a többi fél is meglehetősen szűkszavú, ezért csak az vehető biztosra, hogy legkésőbb a film július 20-i amerikai premierjét követően fog kiderülni, hogy Liam Neeson bekerül-e Christopher Nolan harmadik filmjébe. De nélküle is jól csengő nevekből áll a népes szereplőgárda: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Nestor Carbonell, Matthew Modine, Tom Conti, Joey King, Brett Cullen, Chris Ellis, Josh Stewart, Christopher Judge, Adam Rodriguez és Rob Brown.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    LOL, bazmeg, ez komolyan IMDb-t linkel?

    Ugye ezt most csak viccből csináltad? Mert valaki beírta esetleg a régi pletykákra alapozva? Neki hiszel és nem a színésznek?
  • slemo #2
    Szerintem a stáblista magáért beszél. IMDB
    Nincs miről írni Viktroll?
  • bvalek #1
    Christopher Judge!

    Teal'c majd lenyom mindenkit. Jaffa kree!