Szekeres Viktor

A TV2 mindent felborít valóságshow-jával

A TV2 egymilliárd forint körüli költségvetéssel készített új műsora borítja a csatorna műsorrendjét. Legnagyobbat a sorozatok rajongói koppannak.

Hogy állsz az ÖsszeEsküvőkhöz?
  • Nézni fogom.
  • Belenézek, hogy mi ez, és meglátjuk.
  • Semmiképpen sem fogom nézni.
Szeptember 16-án, pénteken 21:25-kor indítja el új napi valóságshow-ját a TV2. Az ÖsszeEsküvők egy török licenc (Perfect Bride) alapján készült reality lesz, mely nem csak Törökországban, hanem Indiában és Olaszországban is nagy sikert aratott, bár komolyabb tévés piacon még nem mutatkozott be. A műsor középpontjában a párkeresés áll. Ez alapján 12 lány és 6 fiú költözik be egy vill..., vagyis rezidenciába párválasztás céljából, azonban a 6 fiú hozza magával az édesanyját is - az ÖsszeEsküvőkben pedig az anyósjelölteknek jókora szerepük lesz abban, hogy ki esik ki és ki maradhat a Házban.


A pénteki premier időpontja tehát 21:25, de ekkor még csak a beköltözés fog lezajlani. Az első valódi, összefoglaló jellegű adásra szeptember 19-ig, hétfőig kell várni, amikoris 19:20-as kezdéssel láthatják a nézők, hogy mire mentek egymással a játékosok az első napokban. A reality a továbbiakban hétfőtől péntekig a Tények után, 19:20-kor fog jelentkezni az összefoglalókkal, s minden pénteken 21:50-től még Az ÖsszeCsapás néven futó kiszavazás is vár a nézőkre.

Mindez azonban azzal jár, hogy a TV2 állandónak mondható esti, főműsoridős produkciói csak a napi ÖsszeEsküvők után kezdődhetnek el. A Jóban Rosszban a megszokott 20:15 helyett 20:35-kor fog kezdődni, s azt az Aktív fogja követni: a TV2 bulvármagazinja eredetileg 19:20-kor startol, így azonban 21:15-re kerül át. Ennek következtében pedig a kedd esti film, valamint hétfői, szerdai és csütörtöki sorozatok (NCIS, Doktor House, A katedrális) 21:50-es kezdéssel kerülnek adásba, a később lezdődő szériák (NCIS: Los Angeles, Született feleségek) pedig ehhez igazodva 22:50-től lesznek láthatóak.


Az RTL Klub vagy a TV2 nyeri az őszt?
  • Az RTL Klub.
  • A TV2.
Mindez azt is jelenti, hogy az ÖsszeEsküvők egyrészt kikerüli a Való Világ 5-öt - vagy a VV5 kerüli ki a TV2 reality-jét az első pár hétben, de a későbbiekben, a nézettség függvényében természetesen változhatnak a műsorok kezdési időpontjai. Azonban a TV2 azzal, hogy egy nem bejáratott, nemzetközileg sem túl ismert és elismert produkcióval próbálkozik, egy merészet húzott, afféle dupla vagy semmit, hiszen ha nem válik be a műsor, amire az egész őszt alapozták, akkor nem nagyon lesz más produkció, ami kisegítse a csatornát - hacsak nem hozzák vissza a tavaszra csúsztatott Megasztárt, mely 2010-ben péntekenként a TV2 nyerő műsorainak egyike volt.

Az ÖsszeEsküvők győztes párosa nem csak egymással, de bőséges nyereménnyel is gazdagodik, közös életük megkezdéséhez minden feltétel adott lesz: az álomesküvő és az azt követő álomnászút is ajándék, csakúgy, mint egy Lancia Ypsilon személyautó, egy újépítésű lakás egy évre, havi egymillió forint egy éven át, valamint egy gyémántgyűrű, amely az esetleges feleség kezét ékesíti majd. Már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz tartós a győztesek kapcsolata, hiszen hazai és nemzetközi példák is azt támasztják alá, hogy nagyon ritkán van jövője a párkereső show-kban köttetett kapcsolatoknak. Fura módon sokkal több tartós kapcsolat születik olyan reality-kből, amelyek esetében csak az együttélés vagy a túlélés a cél.


Az ÖsszeEsküvők jó pár kísérőműsort is fog kapni a TV2 csatornáin. Egyrészt a TV2-n, az éjszakai órákban, valamikor 23.00 és éjfél között lesz látható az Esküdj! című beszélgetős műsor Majoros Péter műsorvezetésével. A FEM3-on minden szombaton 20:00-s kezdéssel heti összefoglalót lehet megtekinteni, míg a PRO4-en minden nap 23:00 után pár órán át élőben lehet nézni a benti kamerák által adott képet. Azt a képet, mely egy budaörsi ingatlanból fog érkezni, aminek a majd 100 millió forintba kerülő átalakítását a napokban fejezte be Hajdú Péter producer és csapata.

Pénteken tehát kiderül, hogy idén jó lóra tett-e TV2. Az RTL Klub mindenesetre nem fogja nagyon megnehezíteni a dolgát, hiszen a hétköznapi adások csak A Széf című vetélkedő ellen fognak menni, azonban a péntek esti kiszavazás két sorozat (CSI: Miami helyszínelők, Vámpírnaplók), valamint a VV5 beszavazó show-ja, később pedig az összefoglalója ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JethroHUN #35
    Grat a TV2nek, RTLnek, idáig is elég trágya volt mind2ő, de most elérték a a pöcegödör legalját... Nem elég hogy rohad ganék, mivel megveszik a sorozatok licenszét, h más csatorna ne sugározhassa őket, mégis az évadok óriási késésben vannak, sőt még arra sem volt példa TV2 esetében h folyamatosan le ment volna 1 évad... Most pedig beteszik éjszakára... De sebaj kapunk 12 rib@ancot és 6 burnyákot, remek.

    A okoskodóknak, a válasz a kérdésre "kinéz egyáltalán kereskedelmi csatornát?" MINDENKI. Miért? Bármelyik tv szolgáltató csomagjait nézzük, ezek vannak benne a megfizethető zonában. De ha vmi normális csatornát akarok, pl AXN akkor meg kell vennem mellé még +50et ami nem kell és máris 8000+ nál vagyunk havonta, lényegében 1 csatornáért...
  • B0nFire #34
    Másrészt pedig a kereskedelmi tévé a saját pénzét arra költi, amire akarja. Az állam nem.
  • B0nFire #33
    Inkább te gondold át. Hány szegény van, és ezek számát oszd el 1 000 000 000-dal. Aztán számold ki, hány jut egy főre, és mire elég. Persze, kitelne belőle 2 tál lencse, de hosszabb távon mit javítana ez az életkörülményeiken? Semmit. Ahhoz jóval több pénz kéne. Ha pl van 200 000 mélyszegény, akkor fejenként 5000 Ft jut egyre. Az szerinted segít rajtuk?

    Erről beszélt előttem JMáté is, csak úgy látszik, nem esett le neked.
  • Relixo #32
    Értelmes hozzászólás Mátéka.... látszik kiknek csinálják ezeket a műsorokat!
    B0nFire ez nem demagógia ez az élet amiben élünk, és ha kicsit visszább olvasol láthatod nem csak az én véleményem ez amit lentebb írtam, a normálisabbja elgondolkodik hogy mire megy el 1 milliárd és mire kellett volna költeni ehelyett a hulladék helyett.
  • morden #31
    Ha a TV neveli a gyereket akkor tökmindegy szinte mit néz :(
  • COOLancs #30
    Hát ez kell a proletár népnek, a nincstelen segíjbűl élők tőlem bámulhatják a ker tévéket nyugodtan (látszik h pl TV2-nél pontosan ez a célközönség...)csak az a baj amikor már 5 éves kis kölkök is kivűlről fújják az összes szereplő nevét.
  • Gerhard #29
    Bocsika félernyomtam. B0nFire hozzászólásához reagáltam.
  • Gerhard #28
    Demagógia ide vagy oda, ezen én is elgondolkodtam. Mi másra elmehetett volna ez az egymilliárd forint...
  • B0nFire #27
    Te magadtól vagy ennyire demagóg, vagy valaki tollba mondja a hülyeséget?
  • JMáté #26
    Neked miért van számítógéped? Miért nem adod el és veszel belőle két tál lencsét a szegényeknek?