A TV2 mindent felborít valóságshow-jával
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A okoskodóknak, a válasz a kérdésre "kinéz egyáltalán kereskedelmi csatornát?" MINDENKI. Miért? Bármelyik tv szolgáltató csomagjait nézzük, ezek vannak benne a megfizethetõ zonában. De ha vmi normális csatornát akarok, pl AXN akkor meg kell vennem mellé még +50et ami nem kell és máris 8000+ nál vagyunk havonta, lényegében 1 csatornáért...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Errõl beszélt elõttem JMáté is, csak úgy látszik, nem esett le neked.
B0nFire ez nem demagógia ez az élet amiben élünk, és ha kicsit visszább olvasol láthatod nem csak az én véleményem ez amit lentebb írtam, a normálisabbja elgondolkodik hogy mire megy el 1 milliárd és mire kellett volna költeni ehelyett a hulladék helyett.
El. Psy. Congroo.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Erre ugye van pénz? Ez (m)agyarország grat a társadalomnak!<#wilting>#wilting> (akinek nem inge....)
Mennyivel többet ért volna ha pl normális sorozatokat vesznek belõle vagy a már félbehagyottak folytatására költik a pénzt. Vagy ha már minden áron kiakartak szórni ennyi pénzt akkor adták volna oda az egészségügybe,jó pár életmentõ gép biztos kitelt volna belõle... De mit várunk, ez a mi országunk: CIRKUSZT, kenyeret a többi le van szarva! Szánalmas egy bohóc ország ez!
El. Psy. Congroo.
Én nézem a kereskedelmi csatornákat, beismerem!
Leginkább a sorozatok érdekelnek és mint a cikk is mutatja, ezzel a sorozatnézõket sújtják a legjobban! Én pl a VV5 miatt szenvedek, mert a Dr. Csont további epizódjait nem adják le egyelõre, pedig az jobban érdekel, mint a VV5. Nem is nézem, de akkor legalább a Csontot rakták volna késõbbi idõpontra és akkor felvételrõl meg lehetett volna nézni!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Na meg az adott csatornákon nem elég, hogy adják ezeket a mûsorokat, de orrba szájba spotolják, meg minden egyéb mûsorukban folyamatosan ez a téma.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
SZÍNVONAL?????????????????
Erre jár egy mûsorszek. megnézi hogy basszus a tegnap esti filmrõl senki nem kommentel és nézték a cikket ketten, ellemben a "Kurvák, stricik és kerítõ" cikket megnézték 5 ezren és itt van/lesz csomó komment, szerinted melyik mûsort fogja támogatni. Szóval értem én, hogya mûsor ellen érvesz, de ennél jobb reklámot nem is csaphatnál neki 😄
A
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
úgy is fogalmazhatnánk, hogy kétpofára habzsolják a valóvilágot, barátokköztöt, gyõzikét