Ötvös Tibor

Végül siker lett a Sniper: Ghost Warrior

A City Interactive örömmel tudatta a sajtó munkatársaival, hogy a sokat kritizált Sniper: Ghost Warrior végül mégis sikeres lett.

Az FPS ugyanis hét hónappal a megjelenése után végül csak elérte az egy milliós eladásokat és ezzel a kiadó egyik sikercímévé vált. És így visszagondolva már nem is annyira meglepő, hogy pár hete bejelentették a Sniper: Ghost Warrior 2-t, melyről hamarosan megérkeznek az első részletek is.



"Rengeteg munkánk és verejtékünk van a Sniper: Ghost Warriorban és ezért kimondhatatlanul örülünk a program világsikerének" - jelentette be a City Interactive vezetője, Marek Tymiñski. "Ez a siker tökéletes hátteret ad annak, hogy újabb fantasztikus programokat készítsünk el és ezekről hamarosan bővebben is beszámoljunk (igen, a Sniper: Ghost Warrior 2-ről is)."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Attól eltekintve, hogy a City Interactive a kiadók, fejlesztők szégyene, a Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens mellett a Sniper tényleg jól eltalált játék. Nem könnyű, bugos, mint a fene, meg semmiről sem szól, de el lehet szórakozni vele.