Ötvös Tibor

Cel-shaded grafikával jön a The Darkness II

Tegnap látott napvilágot a hivatalos bejelentés, mely arról szólt, hogy a csak konzolokra megjelent The Darkness folytatást kap, mely azonban már PC-n is tiszteletét teszi.

Ma pedig friss információk és az első hivatalos, magából a játékból származó kép is felbukkant a neten. Sajnos mivel a számítógépes játékosok életéből kimaradt a The Darkness, így a Digital Extremes vezető dizájnere, Tom Galt által elárult "újdonságok" nekik nem okoznak majd meglepetést, hiszen nem lesz mihez viszonyítani. De azért lássuk, mire is számíthatunk.Először is megváltozik a körítés. Az első részben tapasztalt komor és sötét képi világ megmarad, de a fejlesztők jóval képregényesebbre veszik a figurát és ezért áttérnek a cel-shaded megoldásra. Ez mondjuk a fent látható képen nem nagyon látszik, de higgyük el nekik. Kimaradnak az elődben még szereplő metrózások is, de azt nem tudni, hogy akkor hogyan jutunk el egyik helyről a másikra.

"A Starbreeze remek történetet kanyarintott a játékhoz" - árulta el Galt. "És ugyancsak jók voltak a karakterek is. Ez volt az egyik olyan játék, melyben valóban érzelmi kötődésem volt a szereplőkhöz. Jenny halála például teljesen felkavart. És ezt a vonalat szeretnénk mi is tovább vinni és kiemelt figyelmet fordítunk a sztorira és az akcióra."

A The Darkness II idén ősszel jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Bil Ur Sag #5
  Mint az első rész nagy rajongója és a második rész várója, nekem nem nyerte el a tetszésemet ez a cel shaded dolog. Az első résznek a grafikája nagyban hozzájárult a fantasztikus hangulathoz. Illett a programhoz. Viszont ez a grafika szerintem nem illik a The Darkness-hez. Bár azt is kijelentem hogy így jóval közelebb kerül az eredeti képregény hangulatához. Mindegy. Majd meglátjuk. Lehet hogy az állunkat fogjuk keresni a földön, mint a látványvilágot mint pedig a játékmenetet tekintve. Én bízom benne.
 • IMYke2.0.0.0 #4
  Elhiszem, hogy divat fikázni az itteni "újságírókat", de olvasni sem árt azért néha - ha elsőre nem, hát másodikra csak leesik egy-egy mondat igazi értelme...
 • Seth #3
  Melyik része nem stimmel szerinted?
  A mondat első felével együtt értelmezendő
 • Merces #2
  így a Digital Extremes vezető dizájnere, Tom Galt által elárult "újdonságok" nekik nem okoznak majd meglepetést, hiszen nem lesz mihez viszonyítani.

  milyen hülye mondat ez megint, ti elolvassátok néha amit leirtatok?
 • Parker71 #1
  ÓÓÓÓÓÓÓ de imádtam az első részt - remélem tényleg jó lesz a sztori, az előző rész színvonalát nehéz lesz elérni, de reménykedem - nagyon váróóóóóóóós.