Ötvös Tibor

Battlefield 3 részletek

A PC-s játékosok nem igazán örültek a Battlefield harmadik részének hivatalos bejelentésének, hiszen eme program miatt két, konzolokon már régóta elérhető játék számítógépes változatának fejlesztését állították le (Battlefield 1943 és Bad Company 2 Onslaught).

De a DiCE ma számos részletet nyilvánosságra hozott a nagysikerű háborús FPS harmadik részéről, melyek alapján egy remek és a Call of Duty sorozatra veszélyes játék készül. De kezdjük azzal, hogy a hétvégén kiderült, hogy pontosan mit is tartalmaz majd a Battlefield 3 Limited Edition. A megjelent kép szerint négy legendás, a második részben látott térképet (melyeket feljavítottak a Frostbite 2.0 motorral) és Battlefield 2 fegyvereket és járműveket tartalmaz majd a limitált kiadás.

És akkor most lássuk, mit is nyújt majd a harmadik rész a játékmenetet tekintve:
- A fejlesztők szerint a játék már évek óta előkészületi fázisban van és mostanra ért el a technológiai fejlettség arra a szintre, hogy meg is tudják valósítani az ötleteiket
- A pályák élethűen lesznek felépítve és szinte mindent lerombolhatunk rajtuk
- A karakterek animációját az EA Sports által is használt ANT szolgáltatja majd
- A játékos által irányított és az MI által vezérelt karakterek különböző animációt kaptak
- Javítanak a hangokon is, így most rögtön tudjuk, honnan várható a fenyegetés
- A fejlesztők engedélyezik majd a karakterek alakítását, de lesznek megkötések, hogy ne rohangáljanak a pályán rózsaszín nyuszi füllel futkosó katonák

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Melyik a jobb?
(Összesen 801 szavazat)
  • Battlefield
    64 % (514 szavazat)
  • Call of Duty
    34 % (275 szavazat)
- 4 osztály közül választhatunk majd
- Lesz benne offline ko-op
- Egy játékban egyszerre maximum 64-es vehetnek részt (konzolokon csak 24-en)
- Lesz benne kill-cam, de ezt majd ki lehet kapcsolni
- A Battlefield 3 fejlesztőcsapata kétszer nagyobb, mint a Bad Company 2 létszáma
- Az egyszemélyes kampány egy része az iraki Szulejmánija területén játszódik
- Sok lesz benne a káromkodás, így biztos a 18 éven felülieknek! besorolás
- Az egyik pályán lesz egy földrengés. 7 épület le is omlik, ami állítólag nagyon jól néz ki
- Több helyszínen játszódik a program, többek között Párizsba, Teheránba és New Yorkba is eljutunk
- A PC a vezető platform
- A Battlefield 3 egy teljesen új történetet kap, semmilyen módon nem kötődik a Bad Company 2-höz.

A Battlefield 3 elméletileg 2011 negyedik negyedében jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szekrény #47
    figyejjé má lágytojás, egy adott hardverre pc-n korán sincs optimalizálva egy játék grafikája , mert ők abból élnek , hogy a hozzád hasonló hardverb*zik évente több 100$-t költ gépre míg konzolon a hardver fix és egyre jobb "progik" jönnek rá ki ...
  • Zinaj #46
    bika lesz!Csak jöjjön;)
  • bakvarnyu #45
    Én is, Ámen.
  • Luthero #44
    Gyerekek a hogy lenne szebb a konzolos grafika, amikor a Xboxban egy (ATI 1950) modositás van, a PS 3 ban meg egy (NV 7900) módósitás. Tisztelt konzolosok ezeket a vezérlőket már régen tulhaladta a tecnologia. És most PC-sek, együtt nevessük ki szegény konzolosokat. ki játszik már ilyenekkel. A pc-re meg lehet csatlakoztatni egeret és konrolert is, és mindenki azzal játszik amivel akkar PC-n. A játékkal kapcsolatban nekem nagy elvárásim vannak és félek, hogy nem valosulnak meg. Én azt hittem BFBC2 a BF2 hagyományit viszi tovább, de nem mindenböl keveseb volt benne kasztból, jármüből, pályából, területböl. Inkább a COD-ot próbálták utánozni (CODMV klón) és nem az eredeti taktikus csapat sportót csinálni fejleszteni. Én még most is a BF2 vel játszom, jóbban mondva a Különféle jobb nál jobb MOD-okkal (POE2, Allied intent extended, Poject Reality..STB). Én ezekhez hasonlónak szertném látni az új BF3-at . Ámen.
  • Roró #43
    Közel sem tökéletes a bfbc2! De még mindig a legnagyobb játék élményt adó fps. A castok ballanc-át illetően nincs baj(meg 1ébként is squadban kell nyomulni). Inkább a játékosok moráljával van baj! A sok noob tk-zásával meg hogy 1 oldalon a fél csapat sniperol és campel(és igy mondja meg az ember hogy melyik csal). De ezek mind a server üzemeltetőnek és adminok dolga, hogy odafigyeljenek és kontrollálják a dolgokat. Pl. 1 squadban csak 1 sniper lehessen és maximalizálni a sniperek létszámát az un squadosok részéről mondjuk 0ára. Egér vs. banana kontroller szerintem teljesen evidens. Soha nem fog senki olyat csinálni kontrollerrel amit 1 faya egérrel és hozzá való epaddal lehet. 1et mondok wcg ott is egérrel játszák az fps-t nem kontrollerrel. De amíg nem eresztik össze a pc-t és a konzolt nem hiszik el. ( tudom hogy van hozzá egér meg bill. de az szar bluetooth-os) Ezt a fejlesztők is tudják és ezért soha nem lesznek össze eresztve a a2 tábor. Nemrég volt 1 kis erő felmérés bc2 vietnámnál ki ér el több pontot. Magasan a pc-sek nyertek és ők kapták meg a mapot előbb. Nem konzol ellenes vagyok csak van 10 év fps-tapasztalatom.
  • RoyalPredator #42
    A fejlesztők hibája, hogy az alacsonyabb értelmi szintel rendelkező és egyben fiatalabb korosztájnak készíti a játékot, és a brandel hypeol.

    MW2 multin én csakazért is taktikusan megyek, csakazért is ésszel játszok, még ha a statom nem is lesz annyival szebb - De minőséggel játszok.
    És az elcseszett ballance mellett ígyis alázom a dupla duplacsövő shotgunnal rohangáló lowokat.
  • koschwarz #41
    :D
    két pályát szerettem, atacamát és laguna presát. ezeken legalább lehetett mozgolódni.
  • bakvarnyu #40
    Én kb 10 óra játék után jöttem rá, hogy csak pocsékolom vele az időmet
    Utálom ezt a gyermekded COD-os hentelést,ez minden csak nem az a játékmenet amit én szeretek.
  • koschwarz #39
    én legalábbis szeretem ha van tér, ahol lehet mozogni, elsunnyogni, áttörni, és nem csak az őrül egymásra lövöldözés van, hanem lehet taktikázni, ahol tényleg van értelme a járműveknek, mert egyébként csak egy szimpla infantry lövölde lesz a bf sorozat is, amiből van éppen elég. az arma-án kívül nem is tudom, van-e még olyan multis fps, amiben vannak járművek.
  • koschwarz #38
    a rush tényleg jó, a conquestet ha nem baszták volna, jó lett volna, egyébként nekem meg az a bajom a bc2-vel, hogy a bf2-höz képest zsebkendőnyi, ráadásul sokszor kötött útvonalú pályákat tettek bele, a legjobb, amikor az egyik zászlótól átlátsz a másikhoz. én emiatt untam meg, pedig "csak" 100 órát toltam. klasszikus pillanat: az egyik pályán már x-edszerre indultunk meg a kör kezdetén pontosan ugyanúgy, és hirtelen rádöbbentem, hogy ezt mennyire unom. én már a bf2-ben is szinte csak 64-es pályákon játszottam. remélem a bf3 64-es pályái is legalább akkorák lesznek.