Ötvös Tibor

Törölve két Battlefield játék PC-s verziója

Azt igazán nem mondhatja az Electronic Arts és a DiCE, hogy a számítógépes játékosok nem foglalkoznak a Battlefield sorozattal.

A Bad Company 2 PC-s változata lett - eladások tekintetében - a legsikeresebb és épp ezért nem volt meglepő, hogy a Vietnam nevet kapott kiegészítő megjelenésekor meghirdetett versenyt is - toronymagasan - a számítógépes rajongók nyerték. Az már viszont elég meglepő, hogy a DiCE és az EA ma hivatalosan is bejelentette, hogy leállították a régóta esedékes Battlefield 1943 valamint a Bad Company 2 Onslaught PC-s változatának fejlesztési munkálatait.



"Vannak idők, amikor egy stúdiónak el kell döntenie, hogy mely projekteket favorizál" - jelentette be Karl Magnus Troedsson, a DiCE menedzsere. "Mi itt a DiCE-nál elkötelezettek vagyunk ama irányba, hogy a már megjelent játékainkat minél tovább támogassuk és hogy új, magas színvonalú címeket készítsünk. Ám ránézve a fejlesztői kapacitásunkra és a megjelenési dátumokra ez nem valósítható meg."

"És itt érkeztünk el egy fontos kereszteződéshez, ahol is nehéz döntést kellett meghoznom. Miközben továbbra is támogatjuk a Bad Company 2-t és a korábbi címeinket, közben már dolgozni kellene az új címeken - és itt most a Battlefield 3-ra gondolok, melyet a hatalmas Frostbite 2 motor hajt majd. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan várták a Battlefield 1943 és a Bad Company 2 Onslaught PC-s változatát és sajnálattal kell közölnöm, hogy a mai naptól mindkét játék fejlesztését hivatalosan is leállítottuk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #9
    $_$
  • DieHard #8
    BF3-at a népnek :D
  • Narxis #7
    xD
  • bertino #6
  • NEOreg3 #5
    a Battlefield 1943 már megjelent vagy 1,5 éve konzolokra és most bejelentik, hogy nem jelenik meg PC-re...

    igen, biztosan megkapják a PC-sek is
  • sftomee #4
    Ó hogy a pék rakja tele...
  • Zolivok #3
    pedig 1943 at kipróbáltam volna
  • bertino #2
    majd kiadjak konzolos valtozatok utan ugyis.

    pr. duma, annyiszor de annyiszor ellottek mar ezt...

    persze nem tuti, csak lehetseges.
  • Gyuszopapa #1
    De kár hogy nem volt a járókátokban taposóakna.