Szekeres Viktor

Jön a S.W.A.T. - Különleges kommandó 2

Most már biztos, hogy elkészülhet a S.W.A.T. - Különleges kommandó második része, hiszen megvan a forgatókönyv, kijelölték a rendezőt is. Már csak az a kérdés, hogy kik lesznek a főszereplők.

Annak idején 2003-ban mutatták be a S.W.A.T. című filmet, melyre mi magyarok S.W.A.T. - Különleges kommandóként emlékezhetünk. Az ütős szereplőgárda (Colin Farrell, Samuel L. Jackson, LL. Cool J, Michelle Rodriguez és az idén Oscarra jelölt Jeremy Renner) bevitte a nézőket a mozikba, a film csak Amerikában 116 millió dollárt jövedelmezett. Éppen ezért is volt meglepetés, hogy a mindenből folytatásokat gyártó Hollywood nem nagyon gondolkodott el egy második részen.


2010-ban azonban végre elkészülhet az egykori tévésorozat mozis adaptációnak folytatása. A történet szerint egy Los Angelesi rendőrhadnagyot, Paul Cutler Detroitba helyeznek, hogy kiképezzen egy helyi kommandós csapatot. Azonban kisvártatva egy zseni gyilkos célpontjává válik, aki kormányzati tisztségviselők védelmét is élvezi. A S.W.A.T.: Fire-Fight címre hallgató filmet a Next Day Air rendezője, a korábban videóklipekkel foglalatoskodó Benny Boom fogja készíteni, a forgatókönyv pedig az eddig tévésorozatokkal foglalatoskodó Reed Steiner műve. A folytatásra, mely szinte biztos, hogy csak DVD-n jelenik meg, az eredeti alkotás szereplői nem térnek vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csanadu #4
    furcsa lessz a régi csapat nélkül.
  • Mister #3
    Nos, az első rész az megaborzalom volt, remélem a 2. jobb lesz.
  • menetrend #2
    Csak tudnám minek bele ilyen történet. Egyszerü bevetéseket nem lehetne megfilmesíteni? Abban is van elég akció ráadásul jobb mint a mindenhol látott összeesküvés, leszámolás, sorozatgyilkos stb klisé
  • Narxis #1
    Remélem zsír lesz és lesz benne akció dögivel mint az első részben.