Szekeres Viktor

Mégsem lesz Watchmen 2?

Hamar lelőtték a pletykákat, miszerint Hollywood a Watchmen bukása után egy folytatásban gondolkodna, így valószínűleg csak képregényben olvashatunk Az Őrzők további kalandjairól.

Az elmúlt pár napban felerősödtek a pletykák, miszerint moziban is folytatódhat a Watchmen - Az Őrzők. Főleg azután, hogy Dan DiDio, a DC Comics feje elhatározta, hogy nem csak a folytatást készítteti el képregény formában, hanem több előzmény minisorozatot és az új testvérsorozatot is. Jelen pillanatban már folyik a tervezett képregények íróinak keresése, ami nem csoda, hiszen a Watchmen a DC kiadó legsikeresebb képregényévé vált, pedig az ő "istállójukba" tartozik Superman és Batman is.

Ezzel párhuzamosan azonnal mindenki elkezdett beszélni az anyagi tekintetben leszereplő film folytatásáról, főleg, hogy a gyártó stúdióknak van szerződésük egy esetleges második részre is. Azonban az általában megbízható Deadline Hollywood a produkcióhoz közelálló forrása szerint, a híresztelések igazságtartalma nulla, még csak minimális esélye sincs a második résznek. Persze ettől még a képregények elkészülnek, sőt, ha minden jól alakul, akkor az eredeti füzetek után azokat is magyarul olvashatják a hazai rajongók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #20
    előtte én sem hallottam a képregényről, és hát szerintem egy szar volt
  • portable #19
    én többször is megnéztem, jó volt
  • zombeeka #18
    Nem lesz folytatás???
    "Borzalmas!"
    Az az egy rész is bőven elég volt,köszönjük szépen!
  • winnie #17
    jaja, bukás, jókora. marketinggel belekerült 200 millióba és amerikában csak 100 millió a bevétel, a felét láthatta viszont a stúdió és sajnos dvd-n sem volt akkora durranás, ahogy azt várni lehetett. pedig jó volt a film, nem tipikus szuperhősös.
  • csimmasz #16
    Ha nem tévedek ebből lejön a mozik haszna,reklám meg ilyesmi,nem?
    Valszeg mégis csak bukás.
  • dartois83 #15
    Először nem tudtam, ki a fene az a Piere Woodman akit szerinted M.Bay felkérne az ő "verziójához". Utánanéztem imdb-n, wiki-n, hát mit ne mondjak, Dr. Manhattanként őt választani fura egy izlésre vallana...
  • Seth #14
    Soha nem hallottam a képregényről előtte, azóta se néztem utána, de a film ütött nálam, nagyon .
  • Silenzio #13
    Mert nem ismered a képregényt, így fingod nincs az egészről. Nem a te hibád, van, amit nem szerencsés megfilmesíteni.
  • Silenzio #12
    130 millió dolláros gyártási költség, 185 milliós bevétel. Ez már bukás? Hát bekaphatják a hátam. A reklámköltségek nem tudom, beleszámítanak-e, de a reklám úgyis kapitalista retardált világunk öngerjesztő, haszontalan rákfenéje, így leszarom.
  • johny777 #11
    Szerintem hihetetlenül jól ki voltak találva a karakterek, bár a filmben néhány szereplőt megváltoztattak. Mellesleg a képregény sokkal izgalmasabb volt számomra hiszen részletesen mutatott be mindenkit, nem úgy mint az össze vissza vágott filmben. Nemrégiben láttam az Ultimate Cut verziót ami 3 és fél órás, és erre mondtam hogy hasonlít a képregényhez.
    Ahhoz hogy sikeres legyen a film, nem szabadott volna követni a képregény menetét, hanem hasonló kevésbé túl spilázott ám rengeteg „action”-nel megfűszerezett "action" movít készíteni. Vagyis az egész produkciót kivettem volna Zack Snyder kezéből és át adtam volna a staféta botot Michael Bay-nek, hadd alakítsa saját elképzelése szerint. Akkor lehet volna egy pár alakítás, szerep csere:
    Selyem kísértet – Megan Fox
    Rorschach – Shela Buff
    Éji bagoly – Nicolas Cage
    Dr Manhattan – Pierre Woodman
    Edward Blake (Komédiás) – Steve Buscemi
    Ozymandias - Ewan McGregor
    Történet hasonló a Transformers 2-éhez, vagy egy halálos gépezet a földön, nem a sivatagban, hanem az Antarktiszon, amit idegenek építettek idő számításunk előtt 10000 évvel és egy mátrix kulccsal lehet kinyitni amit pont New York szitiben rejtettek el és ennyi.