Ötvös Tibor

Kivérzett a Halálos fegyver franchise

Ezennel hivatalosan is elveszett a remény egy esetleges Halálos fegyver 5-re. Korábban már többször is beszámoltunk a film körüli botrányokról, ám végérvényesen eldőlt, hogy nem látjuk újra a nagy párost a vásznakon.

Richard Donner korábban kissé kifakadt Joel Silverre és az ötödik rész író-rendezőjére, Shane Blackre, mivel - szerinte - igazságtalanul hagyták ki őt a produkcióból és különben is, a forgatókönyve már készen állt. Érdekes, de ma Black is épp ugyanezt mondta, csak nem olyan haragosan.



A direktor bejelentése szerint a Warner Bros. kihúzta a szőnyeget az ötödik rész alól, mivel Mel Gibson és Danny Glover a színészsztrájk miatt rettentően összevesztek és nem is hajlandók közös filmben szerepelni. Black elárulta, hogy a sztori szerint valóban Martaugh fia lett volna harmadik fél, aki egy ügye során kénytelen a nagy páros segítségét kérni (mintha Donner sztorija is ilyesmi lett volna). Ráadásul az író-rendező szerint a történet sokkal jobb lett volna, mint a negyedik epizódé volt.

De mindez már a múltté, a Halálos fegyver 5-ről már mindenki lemondott, és nekünk is hasonlóan kell cselekednünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • djlear #7
    Szerintem azon kevés sorozatok egyike, amelyek részről részre emlékezetesek maradtak. Tuti, hogy az eredeti csapat megint egy remek filmet csinált volna. Én sajnálom...
  • Narxis #6
    Egyik támogatta, másik ellenezte...
  • Atisz #5
    Azért kíváncsi lennék hogy a 2 nagy öreg hogy tudott összeveszni a színészsztrájkon (?), már ha ez nem csak egy kacsa...
  • Atisz #4
    Nem is kár érte. Kíváncsi vagy Mel vajon mennyiért vállalta volna el? 60-70 milkó?
  • WoodrowWilson #3
    Szomorú.
  • Smuge #2
    Én örülök neki , ebből tuti nem sült volna ki jó már eddig is nagy kavarodás volt a folytatás körül, legalább megmaradnak a szép emlékek :) Meg amúgy is a folytatások 80%-a kritikán aluli.
  • Szolnokboy1 #1
    kár. :(