Ötvös Tibor

Mad Max újító visszatérése?

George Miller az MTV-nek adott interjújában elárulta, hogy a negyedik Mad Max film teljesen más irányba megy el és egy "szimpla" mozifilm helyett egy 3D-s anime lesz - Mel Gibson nélkül.

A jelek szerint a klasszikus akció-trilógia rendezője, George Miller az eddigiektől teljesen eltérő irányban óhajtja folytatni a franchise-t. Az MTV Movies Blog oldalon szereplő kijelentés szerint a Mad Max 4 egy 3D-s anime film lesz és nem Mel Gibson adja majd a főszereplő hangját."Valószínű egy teljesen más irányba indulunk el" - árulta el Miller az oldal kérdésére. Azt is hozzátette, hogy elméletileg a film már hat éve kész kellene, hogy legyen, ám a 2003-as iraki megszállás miatt jelentkező pénzügyi nehézségek miatt akkor ezt nem tudták végigvinni. Akkor még élőszereplős film lett volna, de Mel Gibson szereplése már akkor is kétséges volt.

A hírek szerint a mostani verzió ráadásul elég brutális lenne, már most az R (18 éven aluliaknak csak szülői felügyelettel ajánlott) besorolást emlegetik vele kapcsolatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Wittgen #15
  Mad Max 1-2 még mai szemmel is nagyon jó filmek. Ilyen jó kis posztapokaliptikus hangulatot ezeken kívül csak a tavalyi Doomsday (Rhona Mitra) film tudott nálam felidézni. Az 1. rész nyitó autós üldözését máig nem tudtam megunni.
 • Athor #14
  Csatlakozom az előttem szólóhoz. Minden szavához.
 • Sance231 #13
  Számomra a Mad Max 2 A posztapokaliptikus film, semmilyen más mű a témában nem ragadta meg annyira jól a "wasteland" hangulatát, mint az a mozi. Annak a filmnek a leszarozása nem kevés inkompetenciáról ad tanúbizonyságot.
 • bmw #12
  Ez olyasmi mint swarci nelkul a terminator... :)
 • bmw #11
  Szerintem is jo a Mad Max, meg mai szemmel is, sok mai filmnel jobb.
  De ez, hogy milyen lenne haaaat....
 • torcipepe #10
  egy akció sci-fi sokkal hamarabb elveszíti a modernségét, mint akármi más, ezt bele kell számolni. ebből adódóan úgy tűnhet a sok divatmajomnak, akiket csak a premier előtti vetítésig érdekelnek a filmek, hogy a Mad Max rossz film, pedig egyáltalán nem. gondoljunk csak az Alien 1-re vagy a Csillagok Háborújára, ma már nevetséges, hogy egy szobányi lámpa és egy monokróm monitor volt a szuperszámítógép.

  magára az új filmre is kíváncsi vagyok. remélem nem olyan csicsás cgi-vel fog készülni, mint némelyik új mozi, pl mint a klónok háborúja.
 • bigfoot #9
  nektek meg csak gratulálni tudok
 • bigfoot #8
  Mad Max 1-2 brutál nagy film !!!
  autós filmek közül máig a legjobb!!
 • pauly #7
  Ilyen kiritikán aluli szemetet sajnos már nem csinálnak :)
 • avman #6
  de jó is lenne, ha ilyen kritikán aluli szeméttel dobálóznának manapság...
  ízlések meg vogonok...