Ötvös Tibor

Folytatódik a Véres játék?

Jean-Claude Van Damme a JCVD sikere után szeretné leforgatni egyik legelső sikerének folytatását. A hírek szerint az áldozat a megtörtént eseményeken alapuló Véres sport lenne.

Van Damme karrierjét felesleges bemutatni. Az egykor szép reménységnek induló akciósztár mára lecsúszott, B-kategóriásnak is nehezen nevezhető alkotásokban égeti magát. De a megrázóan őszinte JCVD sikere hatására Hollywoodban egyesek újra felkapták a fejüket a nevére és a már készülő The Eagle Path és Tökéletes katona 3: A következő generáció mellett egyik legelső sikerét is folytatni szeretné.



A Véres játékkal sikerült betörnie Hollywood A-listás akciósztárjai közé és ezúttal is valami ilyesmit tervez a színész. "Szeretném leforgatni a Véres játék folytatását, de egy teljesen felnőttes látásmóddal. Például a karakter az első részből teljesen lecsúszott, talán még a fiát is molesztálja."

"A stúdiónál azt mondták: 'Nem! Amerikában nem készíthetsz olyan filmet, melyben egy apa lelkileg molesztálja, támadja a fiát. Ez helytelen. És a karatés nem drogozhat meg ilyenek, mert ez a siker rovására mehet.' De szerintem nem így van. Szeretnék valami valódit mutatni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atomreaktor #11
    aki látta a wrestler-t, az tudja, hogy ebből is lehetne hasonló színvonalú filmet készíteni.
  • opeca #10
    Ja akcióvonalra Van Damme. Akárki akármit is mond, azért stílust teremtett az egyedi mozgáskultúrájával, persze ez még kevés. A forgatókönyveket és a büdzsét cseszték el rendre, és ahogy a JCVD-ben is mondja, C kategóriás filemket csináltattak, csakhogy neki több jusson.

    Hát ez van, sajnálom...
  • koimbra1978 #9
    Ezt el akarja készíteni, de mikor Stallone hívta az új filmjéhez, amiben benne van Jet Li, Dolph Lundgren meg Jason Statham többek között, arra azt felelte, hogy nem, mert neki az kell, hogy többet tudjon a karakterről...blabla
  • xido #8
    Moziban tuti,de figyeld meg,hogy dvd-n a Best Hollywood fogja kidobni szerintem...remélem még idén
  • 5i #7
    A JCVD nagyon kemény film. De a legmegrázóbb rész az Van Damme önvallomása a film közepén. Egyszerűen megindító és megható az a jelenet, ahogy sírva beszél hollywoodi bukásairól, drogozásáról. Természetesen itthon senki nem vállalja be a forgalmazást, de a rohadt Gyöngyösi Bence filmeket nyomják orrba szájba.
  • immovable #6
    chuck norris
  • schrank #5
    azon agyaljunk ki lenne a főellensége
  • scagnetti #4
    Hát ennek a cikknek eléggé kacsa szaga van!
  • Tetsuo #3
    a pedo karates mar tul oszinte lenne..
  • Blasta #2
    Azta :)
    Zsanklód-ot a JCVD óta szeressük, és nagyon bánnám, ha az akcióvonalat szeretné tovább erőltetni.
    Menne neki más is

    A fiát molesztáló karatebajnok meg hááááááááááááát.... hálivúdban úgysem fogják engedni.