Ötvös Tibor

Csak DVD-n a Füstölgő ászok 2

Amerikában csak DVD-n jelenik meg a korábban a mozikban sem túl sikeres Füstölgő ászok folytatása. Jó hír viszont, hogy egy igazi keménytökű angol, Vinnie Jones is szerepet kapott a filmben.

A Smokin' Aces 2: Blowback karrierje elején még a mozikba készült, ám a forgalmazó végül nem kockáztatott és rögtön DVD-re küldi az akciófilmet. Pedig anno a rendező Joe Carnahan nagyon bizakodott a második lehetőségben, ám végül a pénz győzött. Ezzel egyértelművé vált, hogy az első részben látható szereplőgárda töredéke tér csak vissza a második filmben.Ray Liotta, Andy Garcia, Ryan Reynolds és Ben Affleck tuti kimaradnak az előzményeket bemutató alkotásból, helyükre érkezik viszont Tom Berenger, David Richmond-Peck, Sofia Vergara, Michael Parks, Merwin Mondesir és Tommy Flanagan. Friss szerzeménynek számít Vinnie Jones, aki egy McTeague nevezetű bérgyilkost alakíthat. Martha Higareda, az utca királyai egyik szereplője is leszerződött a folytatáshoz.

Visszatér a Tremor fivérek legifjabbja, Maury Sterling és Christopher Holley is felbukkan Beanie szerepében. A rendezést végül P.J. Pesce vállalta el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • 2097 #6
  Szerintem nem volt rossz az első rész.
 • berserk87 #5
  Nekem az első rész tetszett. Ez is lehetne jó, de a forgalmazó nem vette komolyan ezt a filmet. Legalábbis a rendező kiléte vagyis P.J. Pesce személye erről tanuskodik. A forgatókönyvíró se tett még le semmit az asztalra. Szóval én kihagyom ezt a filmet. Bár Vinnie Jones és Tom Berenger neve elég jól hangzik, de ez se menti meg szerintem a filmet.
 • Zombee #4
  "Ray Liotta, Andy Garcia, Ryan Reynolds és Ben Affleck tuti kimaradnak az előzményeket bemutató alkotásból, helyükre érkezik viszont Tom Berenger, David Richmond-Peck, Sofia Vergara, Michael Parks, Merwin Mondesir és Tommy Flanagan. Friss szerzeménynek számít Vinnie Jones, aki egy McTeague nevezetű bérgyilkost alakíthat. Martha Higareda, az utca királyai egyik szereplője is leszerződött a folytatáshoz."

  Ilyen apróságokra nem ártana ügyelni... ha folytatás, akkor valóban érthető Ben Affleck, Raynold és Liotta távolmaradása, ha előzmény, akkor nyugodtan mehetnének bele ők is, szerintem az első részt sem a nagy kaszálás miatt vállalták, arról nem is beszélve hogy pl. Ben Affleck-nek csak nyúlfarknyi szerepe volt.
 • Skeez #3
  Ha valóban folytatás és nem előzmény a sztori, akkor Affleck nehezen tért volna vissza a történetbe. Legalábbis megfelelő csavar nélkül..
 • emp #2
  az első tűrhető volt, azért ezt is meg fogom nézni.
 • 5i #1
  Az első sem tetszett, ez sem érdekel.