MTI

Augusztusban piacon az eldobható mobiltelefon

Augusztus 7-én Franciaországban megkezdi az első eldobható mobil telefonok értékesítését a francia Bic cég, s ha a készülék kedvező fogadtatásra talál, akkor Európa más országaiban is beindulhatnak az eladások.

Az egyszer használatos golyóstollakra, öngyújtókra, borotvákra szakosodott vállalat a France Telecomhoz tartozó Orange mobilszolgáltatóval együttműködésben kezdi meg az értékesítést.

A BicPhone 49 euróba fog kerülni, az egyszerű, minden extrát nélkülöző Alcatel készülékhez egy feltöltött akkumulátor, egy telefonszám és egy óra ingyenes telefonálás jár, utána aki akarja a telefont Orange-kártyával feltöltheti. A koncepció lényege, hogy ha valakinek hirtelen szüksége van egy mobilra, akkor azt könnyedén beszerezhesse - például szupermarketekben, vagy trafikokban.

A francia vállalat elsősorban az átutazóban lévő külföldieket és a 15 év alatti fiatalokat célozza meg új termékével. Jelenleg az Egyesült Államokban vannak forgalomban eldobható mobiltelefonok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ocsieu #6
    Balfaxok... Nem csoda, ha majd elszaporodnak a zaklatások, zsarolások, fenyegetőzések az ilyen mobilokról (bár valószínűleg ez ma is majdnem ugyanúgy megvan...)... Bombariadó a suliban, 10EUR/alkalomért fog menni, vagy mi?
    stbstbstb...
  • BlackRose #5
    Minden mobiltelefon eldobható :) még az iPhone és pl. HTC PDA is... most persze az más kérdés, hogy ki az aki eldobja :)
  • gordonw #4
    remélem a greenpeace hamarosan felkeresi ezeket a seggfejeket
  • jeti00 #3
    sztem is hülyeség, de ők tudják..
  • jbaudio #2
    Ez tényleg marhaság, hisz néha a Rossmann katalógusban felfedezhető a legcsumpibb Alkatel teló 500 lebeszélhetőséggel, vadiújan, kártyásan 4000 Ft körül.
    Akkor meg miről is beszélünk?
    Idióták...
  • Tinman #1
    Óóóó már régóta létezik ilyen... úgy hívják LG

    Amúgy ez kb. 12.000 Ft!
    Ennyiért bárhol adnak egy tök alap telót, használtan a GSM boltokba meg már egész jót.
    Ergo ez egy baromság.