Németh Szabolcs

White Gold: War in Paradise - fogadkoznak a fejlesztők

Mint ismertes, a srácok egyszer már elvesztették a hitelüket, hiszen a Boiling Point könnyen pályázhatna a citrom díjra.

Hiába a hangzatos kijelentések, a nagy dínomdánom, a BP megjelenése hatalmas csalódást okozott mindenkinek. Kisebb bughalmazt zúdított ránk a program, hogy majdnem belefulladtunk. Arról szó sem volt, hogy élvezni lehetne a játékot… Talán még ki sem hevertük a megpróbáltatásokat, a fejlesztők egy hasonló akciójátékkal szeretnének minket elkápráztatni.

Klikk ide! Klikk ide!

Persze most úgy próbálnak lyukat fúrni a szkeptikusok pajzsába, hogy rögtön az elején fogadalmat tesznek: még egyszer nem tesznek ki minket halálközeli élménynek. A sajátfejlesztésű Virtual Engine 3-ra (Shader 3.0) és valóságos fizikai modellre alapozott játékról egyelőre többet nem tudunk.

Egyelőre az ígéretek világában maradunk és bízunk abban, hogy még egyszer nem dobnak a piacra a BP-hoz hasonló programot.

A játék hivatalos, de hiányos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zolo #3
    Tisztára mintha a Just Cause engine lenne alatta...Érdekes...
    Ha élvezhetőbb lesz az irányítás mint a BP-ben, és nem fogg szaggatatni, még jó is lehet.
  • Drawain #2
    Hm, nem értem mi baja a szerzőnek a Boiling Pointtal, mindenesetre így általánosítani ez teljesen abszurd... Nekem meg még csomó embernek itt az sg fórumon is marhára tetszett a program, igaz volt egy gépigénye, meg volt benne néhány bug, de, hogy játszhatatlan bughalmaz, meg citrom díjas játék lett volna ez óriási hülyeség...
  • Indigo #1
    Már megint ezek az "ultrarealisztikus" fényviszonyok... :S Hánynom kell a grafikától.