Németh Szabolcs

Jönnek a Simpson-ok a gépünkre!

Az Electronic Arts bejelentette, hogy bezsebelte a világsikerü rajzfilm jogait. Reszkessünk, mert jön a Simpson-család PC-re!

A cég sajtóközleménye szerint már rég tervbe vették a Simpson játékadaptációját, de a munka csak most kezdődhet meg miután a sok-sok papírmunkának végre leáldozott. Az EA máris tapasztalt pálya-szerkesztőket keres oldalán, akik a nap 24 órájában az állítólag Xbox 360-ra is megjelenő programot pofozgatnák. A nyilatkozat az EA részéről sajnos igen szűkszavúra sikeredett, de a lényeg úgyis az, hogy valamikor a jövőben néhányszáz csúsztatás után belevethetjük magunkat a sörhasas Simpson apuka, a bugyuta anyuka és a rosszcsont gyerkőcök életébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • creed13 #9
  Én imádom a Simpson családot, a South Parkot megnézem, a South Parkban a káromkodáson és az elképesztően bugyuta karaktereken kívül semmi szórakoztató nincs.
 • Petys #8
  Hát, én egyetértek azokkal akik szerint Simpson család elég gagyi.
  SOUTH PARK milliárszor jobb, "értelmesebb" és viccesebb
  Csak a mostani Cool-os fordításoktól kell hánynom , de nagyon nem zavar mert 1-4 évadig HBO-s rendes szinkronnal van meg nekem, 5-től meg máig is angolul nézem, így legalább érti az ember az eredeti poénját az epizódoknak.
  Szóval szerintem South Park-ból is készíthetnének egy hivatalos játékot!
 • Loverman #7
  morden ez csak jellemez téged:)
 • Librarian #6
  Lisa nem is rosszcsont... De nagyon felvillanyozó a tudat, hogy Bart-ként tevékenykedhetek és rombadönthetem a világot! :DDD Megyek is és megnézek pár részt... ;-)
 • Szeszmester #5
 • 0Speed0 #4
  Így van...már van egy simpsons game...a Vivendi Universal csinálta asszem...jó kis móka
 • portable #3
  már van egy GTA stilusu játék
  The Simpsons: Hit & Run
  király game!
 • Morden23 #2
  Sosem voltam képes megszeretni a Simpsons-t.

  Ennek két legfőbb oka volt, hogy ocsmánynak találtam a rajzokat, és az "én időmben" csak a Pro7-en (vagy az RTL-en, passz) lehetett nézni, és a germán nyelvet talán még ocsmányabbnak tartom, mint a rajzokat:)

  Ergo ez sem érdekel túlzottan.
 • lokko #1
  Bugyuta anyuka? ... korrekciót követelek Marge és minden rajongó nevében