Németh Szabolcs

S.R.A.C.S. - folytatódik a Choplifter

Choplifter - mond nektek valamit ez a név? Azért remélhetőleg sokak még emlékeznek a hőskorszak alapjátékára.

Akiknek nem, azoknak segítünk. A Choplifter C=64-en és Amigán hódított, amikor konkrétan mindenki még csak ismerkedett a számítógéppel. A feladatunk az volt, hogy a helikopter segítségével túszokat szabadítsunk ki, illetve célpontokat semmisítsünk meg. A játék alapkoncepciója megmaradt, mindössze annyi változik, hogy a Crenetic a mai kornak "megfelelő" grafikát tolt a játék alá, hogy ne csak élvezetes, hanem szép programot tegyenek majd le elénk a téli hónapok valamelyikében.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az S.R.A.C.S-ben több mint negyven misszión keresztül eljutunk Észak-Koreába, Boszniába vagy éppen a drogtól bűzlő Kolumbiába. A gépválasztékot nem nevezhetjük bőségesnek, hiszen mindössze három madár közül választhatjuk ki az éppen aktuális küldetésre a legmegfelelőbbet.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Morden23 #4
  Hát ez óriási. Lesz helye a gépen. Elkapta a retrofeeling a játékkészítőket, vagy mi van? Ha igazán a kedvemben akarnak járni, akkor egy remake-elt Archon Chess-t is dobbanthatnak :)
 • gyuri12 #3
  én is bírom a 2D-s(!) helikopteres játékokat...
 • wolruf #2
  Milyen aprólékos volt a mozgás modellezése. ,,billegett'' a heli ha erősebben szálltam le oldalazva, meg pattogott... Hú, oda voltam érte meg vissza :)
 • rolika #1
  hú, mennyit chopliftereztem annakidején :)