Németh Szabolcs

Marvel: Ultimate Alliance - egy nemzedék álma

Hazánkban is sokan olvasták a képregényeket, de nálunk nem hódított meg annyi embert mint sok más külföldi országban.

A Marvel által megálmodott képregényvilág szuperhősei most a számítógépünkön is megelevenednek, nem is akárhogyan. A programban összesen 140 ismert karakter köszön vissza, amelyekből több mint húszat a saját irányításunk alá vonhatunk. Az akciójáték a nevéhez hűen bővelkedni fog izgalmas eseményekben. A fejlesztők célkitűzése elmondásuk szerint az volt, hogy a játékos egy pillanatig se unatkozzon a virtuális történetben, illetve még meg se forduljon a fejében a "quit" keresgélése.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Most néhány képet tudunk mutatni nektek a játékból, ahol ti is biztosan felismertek néhány híres vagy éppen hírhedt szereplőt.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • C7 #14
    sztem jó volt
  • psishock #13
    "c-c-c... van elég sok jó játék..."

    ok hallgatlak, mesélj. Ha már (le)toltam esetleg vagy próbáltam akkor szólok, mindíg szivesen ismerkednem jó (és esetleh új) játékokkal.

    "ha akar az ember, bármelyik játékban talál jót. de ha nem is akar, úgy nagyon könnyű:)"
    ez is igaz egy formában, de azok a játékok amelyikre azt mondom hogy "jó" netán "nagyszerû" abban nem kell "véresre keresnem" az izgalmat, hanem egyszerûen a játék fogja megadni, magától. Ezt egy ideje nem (igen) tapasztaltam újabban. Ha véletlenül még is találnék akkor nem értem ugyan, miért "fikáznám"? Hidd el elég sokszor "törtem" magamat, és próbáltam megszeretni 1-1 játékot, de egy idő után föladtam mert annyira lefárasztottak/felidegesítettek. Ha valami nem megy mert nem élvezes akkor az egyszerûen nem megy mert nem élvezetes :), de legalább elmondhatom, hogy biztosan próbálta és nem jött be.

    "a fórumok csak arra jók hogy valaki valamit fikázzon"
    egy fórumon sok minden más is zajlik, pl: vitázás, személyes meglátások, informálódás, poénkodás, offolás, elgondolások stb stb. Az, hogy egyesek "fikáznak" is ugyanúgy belefér a véleménykinyilvánításba, ha nincs értelmesebb hozzászólásuk, vagy egyszerûen úgy éreznek az adott téma iránt. Persze ugyanúgy mint mindent, ezt is lehet kulúráltan és annélkül is csinálni.
  • Loverman #12
    c-c-c... van elég sok jó játék... csak mindenki azt mondja h szar:) hidd el, csak mert ez lett a "menő". de, ha akar az ember, bármelyik játékban talál jót. de ha nem is akar, úgy nagyon könnyű:) a Jay és Néma Bob visszavág óta tudjuk hogy a fórumok csak arra jók hogy valaki valamit fikázzon, és ez így is van sajnos.
  • psishock #11
    "ez a film szar, ez a játék szar"

    hidd el ha az ellenkezője lenne, akkor azt hallanád :), filmet már több mint egy éve nem is néztem, tv-t már évek óta, de "jó" játékkal is csak elvétve találkozni a csomó "olcsó" mellett. Ez a mai tendencia. Ami valamire való lenne azt meg valahogy divat lett mindíg a "következő évre" halasztani. Az is lehet, hogy most mindenki a dx10-et várja azért halasztanak. Nem tudom, de nem igen pozitív az biztos.
  • Loverman #10
    persze, ha erre van igény, akkor legyen csak...
  • Loverman #9
    nem erről írtam... írjanak csak a hírröl az emberek, de néha nem lehetne legalább évente egy cikkről pozitív hangvételű dolgot írni?:) nem csak azt hogy "ez a film szar, ez a játék szar" stb stb
  • Szkifi #8
    Kullanccsal is lehet majd menni? :D
  • Normal #7
    Jah, és ott van a Freedom Force, amiben olyan szuperhősöket rax össze, amilyeneket akarsz. Talán kicsit jobb, nem?
  • psishock #6
    Minek. Kár lenne a fáradságért, a nagyátlag részéről egyáltalán nincs igény rá. Nem a "frappáns" fogalmazások, stb érdeklik az embereket, hanem "maga" a hír.
  • Loverman #5
    miért nem lehet egyszer egy cikkből valami jót is kihozni...........