Németh Szabolcs

Gunship Apocalypse - még él

Már nagyon régen hallhattunk a Novitas 3D-s lövöldözős játékáról. Egyes források szerint a programot örökre jégre tették, viszont a most nyilvánosságra hozott néhány kép ezt cáfolja.

A fejlesztők nyilatkozatban is megerősítették, hogy szó sem volt leállásról, ám az AGEIA PhysX-motor beépítése lekötötte minden erejüket. Azt is elmondták, hogy a fizikai motor beépítése tökéletesen sikerült, amit a játékosok is érzékelni fognak. "Az AGEIA-nak hála, egy az egyben le tudtuk modellezni a Marsra ható erőket, valamint - hogy egyet említsünk a sok közül - a robbanások után keletkező nyomást is igen élethűen sikerült a monitor képernyőjére varázsolni."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


A pályák nagyjából 65%-ban készültek el, ami azt jelenti, hogy nemsokára bejelentik, mikor is kerül a boltokba a Gunship Apocalypse.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #13
    Azt, hogy vannak olyan gammék, amik kifejezetten csak úgy játszahatók végig, hogy tápolsz. Gyártasz millió tankot, a legdurvább cuccokat feszed a kocsidba, az űrhajódra, hogy te legyél a legjobb... nincs benne taktika, csak technika. A red alert mondjuk egy tápolós játék, mert oda kellett 50 tank, hogy te nyerj. Vagy a régebbi fps-ek is tápolósak, mert ha nálad volt a BIG GUN, akkor te voltál a tuti. Nem olyan mint manapság pl. egy CoD, vagy akármi. Pl. anno a FarCry-ra is azt hittem, hogy nem lesz tápolós de a végére mégiscsak az lett, mert jöttek a szörnyek sokan és kellett a golyó beléjük... rem érthető...
  • Morden23 #12
    Én személy szerint a power-gaminget.
  • atomka91 #11
    Uhh most se néztem meg mit irok sry *tápolás , *amugy *alatt :) pöttyet hibás :)
  • atomka91 #10
    Mit értesz tápolsá allat maugy ?
  • Morden23 #9
    "bár meg kell tanítani az ifjabb generációt is a tápolás művészetére! :)"

    Ha valamihez, hát a tápoláshoz jobban értenek, mint az "idősebb korosztály" a saját idejében. :)
  • Zocsi #8
    Hmmm... a Tyrian meg a Raptor nálam is megvolt... Mondanom se kell, hogy voltak délutánok mikor áltsuli után egy-egy pohár gyümölcslé meg egy tál süti társaságában órákat játszottunk vele (Tyrian) a hawerommal egyszerre (2player game rulz).
    Persze az ősrégi C64-es éra, meg a még agyat és ügyességet igénylő gammák, a maguk csodálatos, és magával ragadó világával. Azoknak még volt pátosza: kevésből hoztak ki sokat. Manapság inkább a fordított a jellemző se ez szomorú...
    Mindenesetre furcsa, hogy kezdenek visszatérni a '90 évek közepére jellemző stílusok és megoldások...bár meg kell tanítani az ifjabb generációt is a tápolás művészetére! :)
  • Morden23 #7
    Nem írtál hülyeséget, csak éppen nem éltél egy elég meghatározó korszakban... :)
  • gyuri12 #6
    oké,úgylátom hogy hülyeséget írtam,megbántam XD
  • psishock #5
    ahh, ez volt az első játék amit láttam az első PC-n, ami a kezem alatt volt :*)
    Egy intel 286, kicsi 2 színû monitorral (azt hiszem fekete és zöld volt :), nem volt HARD benne, se egér, csak egy 5.25" floppy, és azon voltak a rendszerfile-ok, GWBasic és a játék. Mellesleg tényleg épp hogy elfértek.
    El se kell mondanom mennyire le voltam nyûgözve akkor attól a vizuális élménytől amit nyujtott :)
    (ja, akkoriban még az is nagy dolog volt ha a "PCspeaker"-en hangokat adott ki egy játék vagy program, ne beszéljünk a jellegzetes "csipogó" hangú zene-féleségről... :)
  • Szeszmester #4
    Hehe, Xenon 2 ^_^