Németh Szabolcs

Titan Quest: a Diablo nyomán

Már néhány napja elérhető a Titan Quest kipróbálható verziója. Néhány képpel segíteni szeretnénk azt az agyi működést, aminek a hatására a letöltésre kattintotok.

Ha most mondani kellene egy játékot aminek érdemes letölteni a demóját, akkor a Titan Quest igen előkelő helyen szerepelne az amúgy igen méretes listán. A mitológiai akció-szerepjáték az Iron Lore Entertainment műhelyéből érkezik és ha nem csúsznak, akkor június havában már a teljes verzióval is játszhatunk majd. A demó a játék első két küldetését foglalja magában, és garantáljuk, hogy aki kicsit is fogékony a témára, annak kelleni fog a végleges verzió is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék demójának letöltése

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zarache #10
    hi all sorry az offolasert de nemtom hogy ismeritek e a cabal onlinet ha erdekel titeket ittvan hozza egy magyar honlap http://cabalonline.extra.hu/
    holnaptol lesz ob es majd regelhettek is ra ob vegeztevel emg lesz free resze a gamenak ezek melelt lehet fietni is majd ra vagy akar itemshopbol pardolgot venni :)
  • bize14 #9
    akinek gondja van a játékkal az töltse le a algújabb pachot a www.hcgamer.hu -ról
    egy kis segítség
  • szenes #8
    Üdv mindenkinek, lenne egy nagy problémám!:-(
    Nagyon tetszik a játék, de mindíg kilép játék közben (hogy a qrva anyját)!!!!!!!!!!!
    Ha valakinek van ilyen probja és van rá megoldás íííííírjoooooon!
  • Goth #7
    kurvára jó =) Érdemes kipróbálni minden akció-rpg fannak... pf nem lehet abbahagyni D:
  • netuddki #6
    hmmm...
    nem kellene ilyen kajak grafika hozzá
    szegény fx 5200-esem haldoklik tőle :(
  • psishock #5
    nemtom, nekem így első ránézésre (demo) nem jött be, túl lassú a játékmenet, és ami a lényeg egy hack'n slash ben nem érzem az adott és a kapott ütéseket. Nincs fájdalom animácio sem a szörnyek sem a hős részéről (pl ha beleütsz valakibe). A d2 ben ez jól kivolt dolgozva, de itt csak akkor moccan meg valaki ha meghal + a levegőben csapkodnak egymás előtt a karakterek. Többek között ez fárasztott le a: Sacred, Dungeon Siege 2 ben meg a hasonló próbálkozásokban is. Ez nekem nagyon viszi a "reputation"-t lefelé. Ha ezeket megtudják egyszer is oldani(mellesleg nem lenne nehéz) akkor értéke lesz a dolognak. A graf amúgy ok. Szerintem ami ütős RPG lesz a köz jövőben (ütősségi sorrendben):
    1. Hellgate London
    2. Dark Messias of Might and Magic
    3. Gothic 3
  • irkab1rka #4
    hack'n slash.
  • moRtiZ #3
    A diablo nyomaba sem erhet. Nemtom ezek az uj kezdemenyezesek nekem annyira nem jonnek be, holott Dio-t barmikor eloveszem meg par hetes hentelesre. A Bloody Magic szamomra az ami talan valtozast hozhat.
  • mongoose18 #2
    demo az jó volt :)
  • Newfronter #1
    Várjuk, várjuk...