Németh Szabolcs

Two Worlds - a szokásos szöveg

Érthetetlen, hogy miért van az, hogy szinte az egyik fejlesztőgárda sem tudja magát az előzetesen kiadott megjelenési időponthoz tartani.

A késési hullám most a Two Worlds-öt érte el, amit Miroslaw Dymek a Reality Pump technikai igazgatója a szokásos mézes-mázas szöveggel indokolt: "A Two World egy mérföldkő a cég életében. Azt szeretnénk, ha a játékosok legalább annyira jól szórakoznának a játékkal, mint mi tesszük azt a fejlesztés közben, Ezért nem tesszük ki magunkat időmegszorításnak és így teljes mértékben a munkánkra tununk koncentrálni."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A szöveg mögött a tartalom kb. ennyit tesz: A Zuxxez Entertainment, a játék kiadója még nem elégedett a programmal, ezért eltolja az év végéig az RPG-t. Persze a Zuxxeznél is szeretnek udvariasak lenni: "Azt szeretnénk, hogy a Two Worldsben rejlő potenciált teljes mértékben kiaknázzuk. Az utóbbi hetek fejlesztései számtalan új opciót nyitottak meg előttünk, amelyekre eddig nem is gondoltunk. Ezeket valósítjuk meg az időhiány okozta stressz nélkül."

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • arni17 #7
    Hát ez vicces(ne kérdezétek mi):D
  • Morden23 #6
    Ja. Mostanság sok szaladgál itt a budapesti aglomeráció nyugati oldalán :(
  • Matyóhímzés #5
    Te is? :D
  • Morden23 #4
    Ja, szerintem sem nagyon stimmel a kosszarvas ogre anatómiája. Csak onnan tudom, hogy pont tegnap boncoltam egyet :D:D:D
  • Matyóhímzés #3
    Nem a karakterek megjelenésével van baj, hanem magával a karakterekkel. :)
    Aránytalanok, anatómiailag helytelenek, és úgy egyáltalán teljesen amatőrül néznek ki.
  • juharfalvi #2
    Nem tudom, mi bajod a karakterek megjelenésével??
    Szerintem jól néznek ki.

    A játékok csúszása abszolút érthető: a kiadó minél hamarabb pénzt szeretne látni belőle, viszont ha csak félig van kész, azt hülyeség kiadni... Még azt is megkockáztatom, hogy részben marketingfogás az előre_beharangozás_csúszás_bejelentése_mi_a_minőségre_megyünk_rá_kijelentés...
  • Matyóhímzés #1
    A környezet gyönyörű, de a karakterek még mindig iszonyat gagyik. :)