Németh Szabolcs

Sabotage 1943 - csak csendben, csak halkan

Ahogy közeledik a Games Convention, egyre több játékról derül ki, hogy megmutatja magát a rendezvényen.

Az Anaconda standjánál nem mást, mint a szépreményű Sabotage akciójátékot próbálhatják ki a szerencsések. A történetben Violette Summer bőrébe bújva az ellenséges vonal mögött kell szabotálnunk a náci haderőt. A legfontosabb, hogy mindezt csöndben, észrevétlenül és halálosan tegyük. A valóságnak megfelelően lemodellezett (restaurált) helyszínek, valamint történeti hűséggel átitatott küldetések várnak ránk 2007 januárjában.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Aki többet is szeretne megtudni a programról, annak ajánljuk a nemrég megnyílt hivatalos oldalt, ahol folyamatosan friss információkkal látják el az érdeklődőket.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csrolli #14
    Megjelent már a játék??
  • juno #13
    Igazatok van, hiszen a német haderőben maga a vermacht volt a 150 támadótámadó hadosztálybol 146 volt, ők egyszerű német családapák voltak. 4 volt hithű fanatikus kiváló morállal biró elit Waffen SS. mint a Das Reich-is ezek harcértéke 3-4 hagyományos hadosztályt ütött. Pl: az európai SS csatája a narvai ütközet, ahol 5 SS hadosztály állt dacosan Zsukov 48 hadosztályával szemben, vagy a legendás Wiking akik egymaguk megtartották a teljes belorusz Frontot, benne 8 páncélos hadosztállyal(összesen:16 gárda, vagyis elit orosz-belorusz hadoszály erejét.)Sok történész szerint a világ legjobb katonái voltak, és ezt nem szabad az algemeine SS-el összekeverni akik eltozult állatok voltak a haláltáborokban.
  • Zocsi #12
    Igazad van végülis, mert ugye szegény katona azt se tudta mit miért, csak végrehajtotta a parancsokat, mert nem volt már választása, aztán tűzszünet idején cigit cserélt a lövészárkokban a ruszkikkal. Végülis...
  • Psyho06 #11
    A általában a német bakák nem tehettek róla hogy besorozták őket.Amúgy Amcsi-Orosz gyilkolásra ott van pl:Battlefiled 1942,Codename Panzers 1-2,IL2 Sturmovik,Sudden Strike,Red Alert 2 hogy néhányat említsek.
  • Sanyix #10
    Na meg fps-en kívül is van élet, il2-ben nyugodtan ölheted az amcsikat, angolokat, ruszkikat :) én is ezt teszem :D
  • Indigo #9
    Próbáld ki a XIII-t, abban szinte csak amcsikat kell ölni ;)
  • Indigo #8
    Ne essünk már súlyos tévedésbe! Nácik =/= németek. A legtöbb II. VH-s játékban pedig "hétköznapi" német katonákat kell ölni, nem nácikat. Náciknak pedig azokat nevezzük, akik beléptek Hitler nemzetiszocialista mozgalmába (vagy szimpatizáltak vele). De könyörgöm, ne mondjuk már a német katonára hogy náci....
  • ScarY MAN #7
    ruszkikakt pl lehet olni a freedom fighters ben :)
  • gyuri12 #6
    de már tényleg elég unalmas szürke ruhájú "szép" szőke katonákat ölni... vörös ruhás ruszkiknak,vagy tereptarka amcsiknak jobban örülnék,azonkívül még nem láttam egyetlen játékot se amiben az amcsikat kéne ölni...

    UI: magyarokat nem szeretnék ölni...:D
  • Zocsi #5
    Azért, mert a II. VH-t a világ egy nagy szégyenfoltnak tekinti a történelemben, ahol ártatlanok száz-ezrei haltak meg egy beteg elme miatt. Legalábbis sokan így látják! Voltak persze pozitív vonatkozásai is, de most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy a történelemben a nácik úgy maradnak meg és sztem ez már örök érvényű lesz, hogy ők a rosszak, ők a gonoszak, akiket meg kell ölni, az ártatlanok védelmében. így aztán nem is nagyon kapna túl sok támogatást egy olyan fejlesztés, ahol a náci rezsim óceánszín-szemű, atletikus testalkatú, vasaltruhás bakákkal kellene szegény fitymátlan izraelitákat ölni. Sztem egyszerűa a képlet és jobb ha beletörődsz!