JohnnyCage

A McDonald's az internetes étvágyat is csillapítja

[Reuters] Akár McMice-nak is lehetne nevezni az izraeli McDonald's gyorséttermek új menüjét. A gyorsétterem-óriás Izraelben megnyitotta első cyber-éttermét, ahol a vendégek a McDonald's hagyományos menüi mellett internetezhetnek is.

Az egér, legalábbis a számítógépes változat, mostantól a menün van a McDonald'snál. A Tel Aviv (Izrael) külvárosában, vasárnap megnyitott új McDonald's gyorsétteremben több, mint 20 számítógép áll a vendégek rendelkezésére. A vendégek kedvenc menüjük fogyasztása közben internetes étvágyukat is csillapíthatják.

"Mindez tükrözi az izraeli, sőt az egész világ fiataljainak életstílusát -- hidegételt enni, és eközben internetezni" - mondta Omri Padan, a McDonald's Izrael vezérigazgatója az Izrael Rádiónak. Az interneten szörfölni vágyók 2 dollárnak megfelelő áron egy zsetont vásárolhatnak, amellyel 20 percig nyílik lehetőségük használni a számítógépet.


A Ra'anana-i gyorsétterem az egyetlen a McDonald's Izrael 90 étterme közül, sőt az egyedüli McDonald's az egész világon, amelyben lehetőség nyílik internetezésre is. Az étteremben emellett óriási számítógépes kijelzők is találhatók, amelyeken események és weboldalak hirdetései láthatók, a kisgyermekek pedig fizetős számítógépes játékokkal játszhatnak a kihelyezett játékgépeken.

Az új izraeli gyorsétteremben kialakított internetezési lehetőség nem véletlen. A Nielsen/Net Ratings piackutató cég nemrégiben kiadott tanulmánya szerint az izraeliek szeretnek internetezni, és havonta átlagosan 8 órát töltenek a világhálón. Az új McDonald's internetezési lehetőségét a McDonald's Izrael az MSN Izrael portállal közösen valósította meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lacc #6
    Höhö, figyelitek a kiscsávó képét a kormánynál? Az ilyennek legszívesebben betörné az orrát >=)
  • Csibe #5
    ekkora ökörséget, most vagy netezni megyek, vagy kajálni...
  • artschi #1
    Kíváncsi vagyok, hogy a helyi Tejbisztróban mikor netezhetek egy kaja mellett... :))))