Ötvös Tibor

Hivatalos: jön a Crysis 4

A Crysis trilógia feldolgozása szép köröket futott, így nem meglepő, hogy ma bejelentették a negyedik részt is.

Ismét nem sikerült titokban tartani egy EA projektet, de ezen szerintem már senki ne lepődik meg. Történt ugyanis, hogy tavaly számos, még be nem jelentett cím szivárgott ki egy NVIDIA-ügyben, ahol szerepelt már a Crysis 4. Majd a héten a kínai közösségi portál, a BiliBilin tette közzé a hivatalos közleményt, mely feltehetően nem volt szándékos.

Így a Crytek ma bejelentette, hogy a hír igaz: jön a Crysis 4. A fejlesztés még nagyon korai fázisban van, a kedvcsináló viedón kívül semmit nem árulhatnak el a játékról, mely csak a jelenlegi generációkra lesz elérhető. A premier még fényévekre, még a fejlesztők összeverbuválása zajlik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csucse #4
    Igen, sajnos a 3 felejthető erősen... főleg. hogy pechjére a zseniális 1 és 2 után jön...
    Az fps shooter-ek már rég kifulladtak... kb a Crysis 2 korszakban... nem tudnak már semmilyen téren és szinten újat sem jót mutatni... az agyhalott multizombi taknyokat képesek már csak bódítani...
  • janos666 #3
    Volt Crysis 3? Az elsőt még végig is játszottam, a másodikba csak belenéztem, de a 3.-ról nem is hallottam.
  • robicarlos6 #2
    1. A régit meg a remastered kár összevetni mivel eleve sokaknál a multi hiánya kikurta a biztosítékot és megy rá a divat fika direkt lehuzzák
    2. 1 évig epic exklúziv cím ahol sose tudjuk meg mennyi fogyhatott ,de jópár millió $-t kaptak csak ezért 0 db eladással is
    3. Még sok pénz ki tudnak szedni belőle a további eladásokkal + game pass/ps+/ive goldba berakéssal...

    Hidd el ez nekik kibaszott gigaüber kasszasiker..már csak azért is mert kb alig van bennük változtatás..szóval nem sok munkát tettek bele.

    Nem mellesleg a steamspy szar lassu és sokaszor nem pontos. God of Warnál is mikor még csak 500 ezer-1 milliót jelzett már cikkeztek hogy több fogyott 1 hét alatt belőle mint a Horizon + Death Stranding kettősből összesen amik bőven 2 millió felett vannak.. Szóval nagyon nagy eltérés is lehet a számokban amit a steamspy mutat + epic eladásokról semmit se tudni.

    Részemről és kegyetlenül várom a trilogiát game passban azonnal neki ülök kimaxolni őket. szerencsére a buzi multit gyalulták így végre ki lehet maxolni.
  • Ender Wiggin #1
    Míg az eredeti Crysis sorozat minden darabja 80% feletti értékelést kapott a steam userektől, addig a remastered 60%. És minden korábbi részt minimum 200 ezer (de inkább 2 millió példányban) tudtak eladni a steamen, a Remasteredet csak 100 ezer példányban. Tegnap 33-anjátszottak vele a statisztika szerint globálisan :-)))))
    Zajos siker.