Ötvös Tibor

Készül a Crysis Remastered?

A jelek szerint valami nagy bejelentésre készül a Crytek a Crysis franchise kapcsán.

Nagyjából négy éve gyetlen bejegyzéssel sem frissült a Crytek Crysis Twitter-oldala, de tegnap megjelent egy új bejegyzés, pontosabban egy kérdés. "Nomad, velünk vagy még?" Az ominózus szöveg ismerős lehet a rajongók számára, hiszen az Crysis intrójában hangzik el ez a felvetés. Mivel pedig a feldolgozások igen nagy népszerűségnek oörvendenke manapság, így talán az Electronic Arts is rávette magát, hogy végre kezdjen valamit a birtokában lévő jogokkal.

A Crysis 3 vegyes fogadtatása óta ugyanis eltelt 7 év, de feltehetően első körben nem a negyedik epizóddal próbálkoznak be. Inkább egy Remastered változatra számíthatunk, mellyel elindulhat újra a franchise. Mindenesetre várjuk a hivatalos leleplezést illetve a pontosítást azzal kapcsolatban, hogy milyen formában támad fel a Crysis.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #7
  Jó, ez igaz, de ettől még belegebedhet a Crytek (és az EA), akkor sem tudna remastered verziót csinálni belőle, mert nem az ő márkánevük. Az Ubi meg elve úgy ment tovább, hogy már a második résztől a saját grafikai motorjukat használták, vagyis az első FarCry feljításának esélye 0.
 • wraithLord #6
  Ha van játék, aminek szerintem nincs túl nagy szüksége remasterre, akkor az a Crysis. 12 éves játék, de még mindig elcsodálkozom néhány megoldáson, hogy az milyen durván néz ki, és úgy általában az összhatás is elég jó. Max az engine-t lehetne frissíteni, mert feleslegesen gépigényes.
  Jobb lenne egy 4. rész, ami stílusban az első részhez vagy inkább Warheadhez nyúl vissza.

  @gombabácsi
  Akkor lenne gagyi a Doom, ha komolyan akarná venni magát, de szerencsére nem teszi. Egy kis démonbelezős-metálos ökörködés, amin látszik, hogy profik rakták össze. Jó az, az Eternal különösen jóra sikerült szerintem (leszámítva a platformer "ügyességi" elemeket).
 • Gabbbbbbbbbbbb #5
  FC1 volt az a játék, ami odatette Crytek-et a térképre. Játékmenet, grafika és a hangulat is szuper volt, igazi klasszikus játék, míg számomra a Crysis egy élvezhetetlen techdemo volt..
 • TSImike #4
  A Far Cry franchise nekem ott véget is ért az egynél...
 • Ender Wiggin #3
  Az FC-t az Ubisoftnak kellene felújítani, teljesen független a crytek többi játékától...
 • gombabácsi #2
  a fc1 gameplayban is nagyon jó volt, pedig mindenki fikázta hogy csak techdemo.
  a doomokat meg dícsérték, pedig totál gagyik :D
 • Gabbbbbbbbbbbb #1
  Engem inkább Far Cry 1 remastered érdekelne.