Ötvös Tibor

Szeptemberben jön a Crysis Remastered

Megkapta végső megjelenési dátumát a Crysis Remastered.

Eredetileg július 23-án jelent volna meg a Crysis Remastered, mely azonban a koronavírus miatt nem történt meg. A Crytek ma végül bejelentette, hogy szeptember 18-ra lett kitűzve az új premier. Ez elméletileg már nem változhat, szóval reménykedjünk hogy valós a dátum. Ezzel pedig jött egy videó is, melyben láthatjuk a grafikai változásokat az eredetihez képest.

Az USA és Észak-Korea között egyre jobban nő a feszültség, amely a Dél-Kínai-tengeren kristályosodik ki igazán. A problémát egy amerikai archeológusok által felfedezett rejtélyes objektum okozza, mely az egyik ottani szigeten található. Észak-Korea rögtön elfoglalja és lezárja a területet, az Egyesült Államok pedig egy elit egységet küld, hogy kihozzák a tudósokat, és megtudják, miért kell annyira a koreaiaknak a tárgy. A két nép közötti ütközet alatt az objektum működésbe lép, és minden jel arra mutat, hogy az idegen eredetű tárgy a Föld leigázásában játszik kulcsszerepet. A sziget emberi túlélői összefognak, így megkezdődik a háború a csonttá fagyott trópusi szigeten a földönkívüliekkel, mely háború kimenetelétől akár a Föld sorsa is függhet. A két ellenséges ország továbbra is egymás ellen harcol, miközben az idegenek mindent és mindenkit megtámadnak. Gyorsan halványul a remény, miközben a játékosnak titkos egységet kell a buja trópusi őserdő szívébe vezetnie, hogy aztán keresztülhaladva az idegen objektum belsejében (súlytalanságban), vad, fagyott tájakon küzdve eljusson a végső, anyahajón vívott csatáig, ahol eldőlhet a Föld sorsa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Atisz #6
  Ha valamelyik játéknak nem kell "remaster" akkor az a Crysis, mert baromi jól néz ki ma, 2020-ban is. A víz csillogása jelen van az "alapjátékban" is, a mellérakott jelentben mindez mesterkéltnek tűnik.

  Másodsorban maga a játék szintén nem olyan jó, ami indokolná, hogy újra elővegyék.
 • molnibalage83 #4
  Gyakorlatilag nem vettem AAA játékot, amivel játszok is 4 éve. A Civ VI-ot megvettem kipróbálni, olyan is lett, mint vártam. Más, de pont úgy szar, mit az elődei. Pedig régen szerettem.

  Előtet a Rise of the Tom Raider és a 3. része -66%-on leértékelve sem érdekelt.
  Előtte a Witcher III. Ami AAA játékot vettem, az 10+ éve volt az. FO:NV, Mass Effect.
  Lényegében a Witcher III óta nem volt olyan új AAA cím, ami érdekelt volna, majd most lesz.

  Beszédes...
 • wraithLord #3
  Átrakták a legújabb Cryengine-re a játékot. Most már mindent tud az első Crysis, amit a legújabb CryEngine, még a ray tracinget is.
  Ez csak egy tech trailer preview, nem trailer, benne van a címében is, hogy nesze semmi fogd meg jól.

  @molnibalage83 #2

  Van egy csomó független fejlesztő, aki képes normális játékokat kitalálni és csinálni.

  Csak a játékgyártás akkora iparrá nőtte ki magát, hogy a nagy kiadóknak, az iparnak nem éri meg a régi értelemben vett jó játékokat csinálni, mert az rendszerint rétegjáték lesz, a rétegjáték pedig nem téríti vissza a manapság az "AAA" játékokba beleöntött dollármilliókat, és nem hoz nyereséget. Ebből kifolyólag gyártják a mindent bele* interaktív filmszerű játékokat... amivel nem te játszol, hanem játék játszik saját magával, és közben nézed, hogy milyen csili-vili meg dizájnos meg jól kigondolt meg részletes. (Mert tényleg az, profi munka, mivel annyi pénz van benne, mint egy hollywoodi szuperprodukcióban.)

  Mostanában pedig a remasterek és remake-ek is élik virágkorukat, biztos az eddigi, igencsak sikeres hobbiprojektekből vették az ötletet.. de egyébként is maga ez a kor is minden téren a retrózásról szól.


  *minden stílusból kicsippentik a bárki, a legszélesebb rétegek számára élvezhető, esetleg függőséget is okozó (pl. egyes rpg elemek), bármilyen platformon játszható játékelemeket, amiből egy nagyon korszerűnek és innovatívnak tűnő izé lesz...
 • molnibalage83 #2
  Kb. nyers erő és más színek, de kb. ennyi.

  A játékipar erős kreatív válsága, hogy már FPS-eket remasterelnek...