Ötvös Tibor

Július 23-án jön a Crysis Remastered

A jelek szerint július 23-án jelenik meg a Crysis Remastered.

Idő előtt lepleződött le a Crysis Remastered megjelenési dátuma, ami nem is okozott túl nagy meglepetést, hiszen már maga az új kiadás is a tervezettnél korábban került be a hírekbe. Elméletileg holnap szerette volna az EA kiadni a dátumot, de már ma kiderült, hogy július 23-án érkezik a program. A programot egyébként a Saber Interactive fejleszti.

Az USA és Észak-Korea között egyre jobban nő a feszültség, amely a Dél-Kínai-tengeren kristályosodik ki igazán. A problémát egy amerikai archeológusok által felfedezett rejtélyes objektum okozza, mely az egyik ottani szigeten található. Észak-Korea rögtön elfoglalja és lezárja a területet, az Egyesült Államok pedig egy elit egységet küld, hogy kihozzák a tudósokat, és megtudják, miért kell annyira a koreaiaknak a tárgy. A két nép közötti ütközet alatt az objektum működésbe lép, és minden jel arra mutat, hogy az idegen eredetű tárgy a Föld leigázásában játszik kulcsszerepet. A sziget emberi túlélői összefognak, így megkezdődik a háború a csonttá fagyott trópusi szigeten a földönkívüliekkel, mely háború kimenetelétől akár a Föld sorsa is függhet. A két ellenséges ország továbbra is egymás ellen harcol, miközben az idegenek mindent és mindenkit megtámadnak. Gyorsan halványul a remény, miközben a játékosnak titkos egységet kell a buja trópusi őserdő szívébe vezetnie, hogy aztán keresztülhaladva az idegen objektum belsejében (súlytalanságban), vad, fagyott tájakon küzdve eljusson a végső, anyahajón vívott csatáig, ahol eldőlhet a Föld sorsa.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #10
  UPDATE: a kapott reakciók után az EA elhalasztotta a trailer premierjét, és a megjelenést is eltolta. :)
 • gombabácsi #9
  mondjuk nekem minden játék csak sétaszimulátor, legyen jó a level design (érdekesen és látványosan kialakított helyszínek) és stílusos és/vagy jó a grafika.
  pl a morrowindet 2x végigjátszottam úgy hogy bejártam az egészet 2x :)
 • Zombee #8
  Én most tavasszal játszottam először az első résszel és a Warhead-del (a 2-3. rész még vár). Kőbuta cső FPS, a sztori is elég harmatos. A látvány viszont így 13 évesen is nagyon rendben van, azt eléggé összerakták. Újrajátszási faktor részemről annyi sincs benne mint egy Call of Duty-ban, azoknak legalább jó a sztorija. A Warhead-en viszont sokat dob a szinkron azzal a műkemény macsó katona dumával. Nem valószínű, hogy még egyszer végigjátszanám.
 • molnibalage83 #7
  Én anno azért nem játszottam vele, mert már 2008-ban is irritálóan buta játékmenet volt az, hogy egy olajoshordó megállítja a hajóról lövöldöző gépágyút. Ezen a mai szebb grafika sem változtat.

  Én mindig csak olyan játékot toltam ki újra, aminek a játékmenete és atmoszférája miatt megérte. Pl. A Gothic II ilyen. Az alapjátékot vagy 3-szor és a kiegjét is legalább kétszer kijátszottam.

  Konzolon FPS-t játszani meg aztán...
  De kinek mire van ingere és igénye... :)
 • gombabácsi #6
  azért nem teljesen hülyeség. hiszen egy régi játékot is sokszor újrajátszunk ha jó. én most tolom újra a hl2-t, sokadszorra. egy crysis pedig újabb hardveren, nagyobb monitorral is nagy élmény, hát még ha kicsit remasterelték a grafikát.
  arról nem is beszélve hogy sok ember nem játszott ezekkel régen, megveszi az új konzolt, neki is élmény egy ilyen remaster.
 • molnibalage83 #5
  A remasterek erről szólnak...

  Van kevés remake, ahol mai követelmények szerint helyenként átszabják a játékot is. Ez annyira jól sikerül és annyira semmilyen lassan a mai játékfelhozatal, hogy a RE2 Remake lett tavaly sok helyen az év játéka. Azért ez mennyire LOL...
 • SupraMKIII #4
  Jó lett volna egy összehasonlító videó. Meg valami kis történet, hogy meglegyen az illúzió, hogy nem tökugyanazt adják el újra...
 • molnibalage83 #3
  Azért valahol ez a sok remastered a játékipar kreatív válságát mutatja. Új ötlet semmi. Eladják újracsomagolva jó esetben a régi élmény. Kivéve, ha jól elbasszák, lásd Warcraft 3.
 • zola2000 #2
  Ez csak marketing miatt "remaster" csak azért jön hogy eladhassák a három mai konzolra is.
 • gombabácsi #1
  ez a videó remélem nem a remastered minőségét mutatja