Alex

Itt a GoPro Hero3+

Egyre jelentősebb az akciókamerák piaca, mivel a közösségi portálok kifejezetten kedveznek az eseményekkel tarkított videók terjedésének. A gyors mozgások közbeni felvételek minősége ugrásszerűen javult.

A szivárogatások szerint októberben rengeteg új digitáils fényképezőgépet jelentenek be majd a karácsonyi szezonra készülő cégek, de ezek között elsikkadt a GoPro cég Hero3 termékének frissített verziója. Ez elődjénél kisebb, könnyebb, mégis többet tud, azaz a szegmens roppant gyorsan fejlődik. Egy ilyen eszközzel tevékenységeinket külső segítség nélkül is megörökíthetjük az utókornak, illetve saját szemszögünkből mutathatjuk be az eseményeket. A társaság közleménye szerint a termék mérete ötödével csökkent, gyorsítottak a vezetéknélküli kapcsolaton, ezzel együtt az új lencsék miatt az élességet harmadával növelték, és az akkumulátor élettartam is jelentősen hosszabbodott.


Az akciókamera két változatban lesz elérhető, feketében és ezüstszínben, de utóbbi valamivel kevesebbet tud, alacsonyabb áron. Előbbivel 4K felbontásban is készíthetünk felvételeket és 12 megapixeles fotókat lőhetünk, míg az ezüstnél az 1080p 60 képkocka sebességgel, illetve a 10 megapixeles felvétel a beállítható legjobb minőség. Ez persze sokat nem számít, mivel manapság még keveseknek van 4K tévéje, de az már inkább, hogy hiányzik belőle az a funkció, mely kevés külső fénynél alacsonyabb képkockaszámra kapcsolja a kamerát. Szintén újdonság a SuperView mód, mely 4:3 arányban rögzít, viszont 16:9-esben jeleníti meg a látványt. A szerelhetőségen is javítottak, új rögzítési lehetőségeket vezettek be, jobb a hangfelvétel és okostelefonon keresztül is frissíthetők vezeték nélkül.


A fekete verzió 400, az ezüst 300 dolláros áron lesz kapható az Egyesült Államokban, viszont a honlap szerint az európai árak sajnos jóval magasabbak: 450 és 350 euró.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gymrozsi #10
    Sziasztok!

    Segítségre lenne szükségem. Tegnap csináltam egy time lapse videót viszont a gépemen kívül sehol se tudom lejátszani .mov-ot nem enged belőle csinálni és youtube se eszi meg. Mit tudok ilyenkor tenni? Gyári gopro studióval csináltam

    Előre is kösz!
  • Pistike 007 #9
    Frissen filmeztem, munkahelyi ártalom. :D

  • matatom #8
    Hogy ez most hogy sikerült így elb..nom az nem tudom, de erre gondoltam:
  • matatom #7
    Occo, kici, kínai alternativa a SJ100:
  • Tetsuo #6
    Thx.
  • Atyuska #5
    nézz be a www.videopraktika.hu oldalára, ott találsz kamerákról tesztet. ÉN is írtam néhány kimerítőt..
  • cloud.strife #4
    Én ebből is Sony-t használok....... :D

    AS15 ma 199 dollár és hozza a Silver minőséget. Persze van GoPro 2 és 3 is ha több szögből filmezünk.
  • Tetsuo #3
    Jobb minosegu kamerákról (kb. 1 mill. ft-ig) miért nem olvashatunk cikkeket? Én legalábbis szívesen olvasnék...
  • Atyuska #2
    More info:
    http://gopro.com/cameras/hd-hero3-black-edition
  • Atyuska #1
    Végre tehetnének bele egy optikai képstabilizátort is, és a 4K ne csak a semmire nem jó 15 fps lenne..
    Az újítások viszont hasznosak, de ezt már eleve így kellett volna kihozniuk a 3.0-al.