Ötvös Tibor

The Testament of Sherlock Holmes

Sherlock Holmes a világ leghíresebb nyomozója. Az angol úriember a jelen generációs váltásnak köszönhetően egy éles eszű kalandorrá vált, akit Robert Downey Jr. alakít fergetegesen.

Ám a már korábban bejelentett, The Testament of Sherlock Holmes címet kapott alkotásban a régimódi, a kirakós darabjait szép lassan összerakó detektív tér majd vissza, akinek természetesen a megszokott pipája sem maradhat el. Ráadásul ezúttal élete legnehezebb ügyét kell felgöngyölítenie a nyomozónak.



A helyszín London, 1898. Minden jel arra mutat, hogy egy elég komoly bűntény (csalás, lopás és gyilkosság is szerepel a vádak között) gyanúsítottja a híres Sherlock Holmes. Amint egyre több részlet derül ki az esetről, úgy párolog el a lakosság Holmesba vetett bizalma is. És ha ez még nem lenne elég, a bizonyítékok a mindig hűséges Dr. Watson barátjába vetett hitét is megingatják.

Ráadásul Holmes viselkedése is nagyon megváltozik. Éjszakánként mozdul csak ki az otthonából, bizonyítékokat tüntet el - legalábbis úgy tűnik. És végül folyamatosan menekül a Scotland Yard elől is. A kérdés, hogy valóban Holmes a felelős mindenért vagy valaki rá akarja kenni az egészet. A választ gondolom mindenki sejti, de a lényeg végül is az, hogy hogyan jutunk el a végső következtetésre.



A The Testament of Sherlock Holmes elsősorban konzolokra készült, így a gamepad az alap irányítási eszközünk, de PC-n természetesen lehet a billentyűzet-egér kombót használni. Kalandjaink során pedig minden nyomozói képességünkre szükség lesz és a játékmenet leginkább az L.A. Noire-ban látottakra hasonlít majd. Kihallgatásokat kell végeznünk, bizonyítékokat kell gyűjteni és hasonló dolgokkal leszünk elfoglalva.

A The Testament of Sherlock Holmes hamarosan megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!