Ötvös Tibor

Hangulatos játék lesz a Stasis


Nagyon hangulatos kis alkotásnak tűnik a Stasis címet kapott játék, melyet látván az embernek rögtön olyan klasszikus alkotások jutnak eszébe, mint a Sanitarium.

A program hőse a John Maracheck nevet viseli, aki a családját keresi egy elhagyott laborkomplexusban. John nem tudja, mit keres ott és hogyan került oda, ám csak három kérdés foglalkoztatja: Hol a neje? Hol a lánya? Mit kell megtenni, hogy visszakapjuk őket? Természetesen a játék során mindenre választ kapunk.


Ahogy a fenti trailerben is látszik, a Stasis egy izometrikus nézőpontot alkalmazó horror-kaland lesz, melyben elég kevés akcióban lesz részünk, viszont annál több logikai feladvány nehezíti majd meg a sorsunkat. A játékban a legjobb "barátunk" az Emergency Medical Kit lesz, mellyel képesek leszünk tárgyakat mozgatni és kombinálni. A Stasis uralkodó színe a zöld lesz, ami elég sejtelmes hangulatot ad az egész programnak.

Ennél többet még nem sikerült kideríteni a programról, mivel még a hivatalos oldalon is csak pár képet illetve egy Fórumot találhatunk, melyek alapján sokkal okosabbak nem lettünk. Sajnos a Stasis még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de amint bővebben is nyilatkoznak a fejlesztők vagy netán megjelenik a program, azonnal beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Caine #4
  • sz4bolcs #3
    Sanitarium feeling
  • NEXUS6 #2
    Asztem a volt NDK nemzetbiztonsági szolgálatának ügynökeiről szól.


    A zene után szerintem egy Moon adaptáció, a fickó csak klón és nincs se felesége se lánya.
  • Cef #1
    Egész jónak tűnik, főleg ahhoz képest, hogy csak egyetlen egy ember csinálja.