Ötvös Tibor

Law & Order: Legacies

Az ember már félve közelít egy-egy olyan program felé, mely valamely népszerű sorozaton alapul. A Helyszínelők sorozat például rendszeresen kap újabb részeket, melyek ugyanazt az alacsony színvonalat képviselik.

A Dr. House játék sem sikerült fényesen és még sorolhatnánk. Mától pedig a Különleges ügyosztály is belépett eme nem túl kedvelt táborba. Megjelent ugyanis a Law & Order: Legacies címet kapott alkotás, mely megpróbálta a széria elemeit átemelni, ám ez nagyon nem sikerült neki.



A színvonal azért meglepő, hiszen a fejlesztést a Telltale Games végezte, akik azért a Sam & Max és a Vissza a jövőbe játékokkal bizonyították tehetségüket. A Law & Orders: Legacies a sorozatból megismert szereplőket vonultatja fel, így a nyomozásainkat Mike Logan, Jack McCoy, Abbie Carmichael és Olivia Benson hasonmásaival végezhetjük.

A játékban három bűntény történik, melyeknél először ki kell vonulnunk a helyszínre, majd bizonyítékokat kell gyűjteni, tanúkat kihallgatni, végül megvádolni valakit és azt egy bírósági tárgyaláson elítéltetni. Mindez jól hangzik, de sajnos a megvalósítás elég gyenge lett.

A grafika maximum a kettes jegyet érdemli meg, a játékmenet akadozik és az első bűnügy után a többi már unalmasnak hat - végül is ugyanazt kell csinálnunk a többiben is. Egyszóval csalódás a játék, mivel egy Telltale Gamestől sokkal többet vártunk volna. A rajongók talán el lesznek vele 2-3 órát (ennyi idő alatt végig lehet játszani), a többiek inkább Marty McFly kalandját vegyék elő újra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zorrobomber #1
    hát nekem aztán a telltale semmit sem bizonyított, kalap szar az összes játékuk díszes papírba csomagolva(back to the future, monkey island licencek)