Ötvös Tibor

Terminator: Salvation gameplay jelenet

Megérkezett egy akciódús videó az idei nyár egyik legjobban várt játékához. A program a Terminator: Megváltás alapján készült és a harmadik és a negyedik film közötti időszakot öleli fel.

Sajnos Christian Bale nem adta "testét" a programhoz, így a játékban látható John Connor még csak nyomokban sem hasonlít rá. Ennek ellenére a Ghost Recont készítő Grin stúdió mindent megtett, hogy a hangulatot átültesse a monitorjainkra és megannyi félresikerült Terminator-játék után végre valódi harcot vívhassunk Skynettel.


Sajnos aki játszott a mostanában megjelent Wanted című adaptációval, annak rögtön feltűnik, hogy karakterünk szinte ugyanezeket a mozgásokat végezte, mint ott. Ennek oka talán a párhuzamos fejlesztésben keresendő, hiszen a két program egymás mellett készült. Mindenesetre az előjelek bíztatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Neton #6
    Elírtam, nem hime hanem him. F*ck. :)
  • Neton #5
    I'm done with hime professionally. :D
  • xido #4
    Bezzeg annak idején milyen örömmel tette meg a játékban szereplést ifjabb Anakin Skywalker,vagy Neo,Vagy Peter Parker..még a hangjuk is az övék volt..sőt..Hugh Jackmannek se büdös a Wolverine játék...
  • neoG #3
    Gondolom keveset fizettek volna (számára kevés.egy halandó valszin élete végéig elélt volna az összegből)
  • opeca #2
    Színésznek elmegy, emberileg meg egy f@sz, ez már sajnos nyilvánvaló...
  • opeca #1
    Miért nem adta? Mibe fáj neki ha egy napig telerakják gömböcskékkel? Micsoda lúzer...