Ötvös Tibor

Eladósorban a Mortal Kombat

A jelek szerint a Mortal Kombat vs. DC Universe meglepően jó szereplése sem húzta ki a hatalmas pácban lévő Midwayt az adósságokból, amely így kénytelen-kelletlen eladni kényszerül több húzócímét is.

Azt már korábban bejelentették, hogy a Vin Diesel főszereplésével készített The Wheelman társprodukcióban jelenik meg végül a Ubisofttal, ám a hírek szerint már az eddigi legsikeresebb franchise-ukat is el kívánják adni. Ez pedig nem más, mint a Mortal Kombat.



Újságírói értesülések szerint a márkanév eladása után ráadásul a Midway vezetősége - a 250 millió dolláros tartozás visszatérítése és a dolgozói munkabérek kifizetése helyett - a befolyt összeget az igazgatótanács tagjai között kivánja szétosztani, mint megérdemelt prémiumot. Így a Mortal Kombat kiötlője, Ed Boon közel egymillió dollárral lehet gazdagabb.

Öröm az ürömben, hogy a következő Mortal Kombat már javában készül - annak ellenére, hogy még nincs biztos kiadó. A készítők szerint a DC Universe csupán egy mellékvágány volt, a következő rész hangulatilag az első három epizódra hajaz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SonicBoom #3
    opeca +1

    mennyiszer sírtuk már el, hogy egyszerűen fogják az MK1-et és a 2-t, és tegyék át egy mai grafikai színvonalra. Ehelyett mindenféle elbénázott 3D mutánsok jöttek ki, még gokart verzió is volt. Hát meg is érdemlik!

    Nézzük meg a Street fighter IV-et! Tudott haladni a korral, mégis hozza azt ami a régebbi részeket naggyá tette!

    quality vs quantity!
  • opeca #2
    Őszintén, ezen ki csodálkozik v. csodálkozhat?
    Volt egy jól kitalált Univerzumuk. Semmi mást nemkellett volna, csak össze szedni egy normális csapatot és 2-3 évente részletesebb, jobb játékot kiadni.

    Ennyi.
  • chronos75 #1
    adják el az EA-nek és akkor minden évben lesz 1-2 új rész