MTI

Mike Tyson és Muhammad Ali visszatér a ringbe

A híres bokszoló, Mike Tyson hamarosan ismét a ringbe lép, de kizárólag virtuálisan. Karakterét a Fight Night Round 4 című játékban jelenítik meg az Electronic Arts sportjátékainak sorában 2009 júliusában.

Az EA Sports Xbox 360-on és PS3-on dobja majd piacra a játékot. Tyson mellett egy másik legendás bokszolót is megjelenítenek a játékban: nem másról van szó, mint Muhammad Aliról. Mindketten karrierjük csúcsán szerepelnek majd a bokszjátékban. "Ali igazi bajnok volt, nagyon tisztelem őt ezért, mint embert és mint ökölvívót is" - nyilatkozta Tyson, aki most 43 éves és két éven keresztül volt verhetetlen nehézsúlyú bajnok. A világhírű bokszoló 2005-ben vonult vissza egy eléggé zűrős életvitel, sok botrány és három év börtön után, amelyet egy 18 éves szépségkirálynő, Desiree Washington elleni nemi erőszak miatt kellett leülnie.

"Az emberek mindig azt kérdezik, hogy vajon képes lettem volna legyőzni Alit, ha egy ringbe kerülünk. Most a játékon belül végre kipróbálhatják" - mondta Tyson. A játékban ugyanis bármilyen összeállítást ki lehet próbálni, így a két hírességet is egymásnak lehet ereszteni, sőt rajtuk kívül még 45 másik jól ismert ökölvívót is. Tyson közölte, maga is kipróbálta a Fight Night 4 bétaverzióját és saját magát irányítva nem nagyon boldogult a meccsek során. Éppen ezért Joe Frazierre váltott és így sikeresen kiütött mindenkit a ringben.

Tyson már korábban is szerepelt videojátékokban. 1987-ben a "Mike Tyson Punchout" című Nintendós program virtuális ringjébe került bele, majd 2000-ben a Mike Tyson Boxing, illetve 2002-ben a Mike Tyson Heavyweight Boxingban játszhattak virtuális karakterével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!