Ötvös Tibor

Visszatér Vasember

A Sega tavaly elég komolyan beégett a rettenetes minőségű, csak a neve miatt kiadott Iron Man című játékukkal, mely a jelek szerint mégis produkált valamennyi profitot.

A kiadó ugyanis bejelentette, hogy a Vasember 2 mozikba kerülésével egy időben kiadják az azonos címen futó, a film cselekményét követő játékukat is. Vagyis 2010-ben ismét felölthetjük magunkra a páncélruhánkat - már, aki a csalódást keltő első rész után ad még egy esélyt a programnak.



Mindenesetre a Sega illetékesei folyamatosan esküdöznek, hogy ezúttal a PC-sek nem egy PS2-portot kapnak kézhez, mivel a Marvel minden lépésüket árgus szemekkel figyeli majd. Terveik szerint az alapoktól tervezik újra az Iron Man 2-t hogy ezúttal valóban szuperhősi élményekkel gazdagodjunk. A fejlesztést a Sega Studios San Francisco végzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #4
    azért az egy egész univerzum...

    ezek a játékok is sikeresebbek lennének, ha az összes hőssel lehetne játszani egy városban (mint a City of Heroes, csak az MMO)
  • torcipepe #3
    a filmekből gyártott játékok nagyon gagyik, nem csoda, hogy ez se lett kasszasiker.
    jó, azért van kivétel mint pl a SW játékok.
  • xido #2
    Stark-nak is van olyan történet folyama,mint Póknak..nyugodtan lehetne szó szerint az alapoktól kezdeni a játékot,bővíteni a cselekményt több,filmben nem,de képregényeiben szereplő karakterekkel...meg az ilyen kettős személyíségű szuperhősök játékaiban mindig sajnálom,hogy a civil én-nek nem adnak történetet és szerepet...
  • ffxi #1
    "...mivel a Marvel minden lépésüket árgus szemekkel figyeli majd."

    Mert ha nem figyelnék, akkor olyan lesz mint az 1.rész? :)