Ötvös Tibor

Jó kezekben az új Bourne játék

Amint arról már korábban is beszámoltunk, az EA szerezte meg Robert Ludlum leghíresebb kémének jogait és az óriás kiadó szeretne egy valóban minőségi programot kiadni a kezei közül.

Sajnos a nemrégiben megjelent The Bourne Conspiracy jócskán hagyott kívánnivalót maga után, ám a jelenleg még csupán P9 munkacímen futó új program már most nagyon ígéretesnek tűnik. Elég csak annyit mondani, hogy a fejlesztést az a Starbreeze végzi, amely épp a napokban fejezte be a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena programozását, de nekik köszönhetjük az iszonyatosan hangulatos The Darknesst is.



A készítők mindössze annyit árultak el a játékról, hogy megpróbálnak nagyon realisztikusak maradni és hogy egy remek történetbe próbálnak változatos játékmódokat becsempészni. És ha már Starbreeze, akkor érdemes megemlíteni, hogy a korábban csak pletykaként tárgyalt új Syndicate játék is itt készül, méghozzá Project Redlime munkacímmel. A fiúk azonban nem egy harmadik rész elkészítése mellett döntöttek, hanem inkább egy remake-et "dobnak" össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!