Ötvös Tibor

Újabb késések

Folyamatosan érkeznek a hírek azon játékokról, melyeket kiadójuk nem a korábban már beígért időpontban jelentet meg, hanem csúsztat egy "keveset".

A mai napon két újabb akciójátékról derült ki, hogy nem akkor kapjuk kézbe, amikorra azt vártuk. Először a kétes minőségű, de szép sikerű Just Cause fejlesztői jelentették be, hogy a programozás közben fellépő nehézségek miatt a 2009. első negyedéves megjelenést nem tudják tartani és ehelyett idén év végén, de inkább 2010 elején térhetünk vissza Rico Rodriguez-zel a szigetünkre.


Aztán egy újabb nagyágyú is csúszik pár hónapot. Az EA nemrégiben számtalan programja megjelenési dátumát módosította (A The Sims 3 is átcsúszott a nyári időszakra) és most, a héten immáron másodszor, a The Godfather 2 is új premiert kapott. Eredetileg márciusban jött volna meg az első szállítmány a boltok polcaira, majd áttették nyárra, ma pedig április lett a hivatalos megjelenési dátum.

Sajnos további rossz hír, hogy a játékhoz nem jelenik meg demó, így mindenki az érzékeire hivatkozva kell hogy eldöntse, mekkora esélyt ad a programnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)