Ötvös Tibor

Folytatódik a Red Dead Revolver

Anno a PS2-es éra - vagy inkább az elmúlt évtized - legjobb vadnyugati játéka volt a Red Dead Revolver, mely a Rockstar égisze alatt jelent meg.

Voltak hibái, ám még így is remek élményt nyújtott a sajnos elég rövid játékidő. Anno a next-gen konzolok színre lépésekor már pletykaszinten lehetett hallani, hogy a fejlesztők folytatják a western-témát, ám hivatalosan csak ma jelentették ezt be.

A történet szerint a huszadik század elején járunk, amikor a klasszikus értelemben vett vadnyugat kez eltünedezni. Egyre nagyobb teret hódít meg a vasút és érkeznek az első gépek is. Természetesen mindig akadnak örök lázadók, akik nem tudják elfogadni a fejlődést és ezúttal mi is egy ilyen alak bőrébe bújhatunk bele. John Martson a tipikus keménytökű törvényen kívüli, aki bárkivel bárhol felveszi a harcot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Jelenleg ennyit tudni a történetről - vagyis semmit. Az azonban biztos, hogy a Red Dead Redemption (ez a hivatalos címe a folytatásnak) a Gun játékmenetét veszi át, amit egyébként vadnyugati GTA-nak is szoktak nevezni. Vagyis hatalmas területeket barangolhatunk be teljesen szabadon, különféle küldetéseket vállalhatunk el, így keresvén meg azt a bizonyos mellékest.

A képeken is látszik, hogy grafikailag nem lehet panasz, hiszen a RAGE motor olyan sikereket hajtott eddig, mint a GTA IV, Midnight Club Los Angeles vagy a remek Table Tennis. A fejlesztést a Rockstar San Diego végzi, a Red Dead Redemption pedig még idén ősszel megjelenik - sajnos egyelőre csak PS3-on és X360-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)