Gyurkity Péter

Érkezőben a Samsung Galaxy C9

A gyártó egy méretes példánnyal bővítené ki az új sorozatot.

A Samsung eredetileg még április végén jelentette be egy új sorozat útnak indítását, egészen pontosan két eltérő változatot dobva akkor piacra. A Galaxy C5 és C7 után most jó eséllyel egy még nagyobb telefon mutatkozhat be, várhatóan hasonló hardverrel.

A múlt héten külső forrás számolt be a Galaxy C9 közeljövőben esedékes érkezéséről, amely az első két példányhoz hasonlóan szintén Kínában mutatkozhat majd be a nagyközönség előtt. Tekintettel arra, hogy a C5 annak idején egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontást támogató Super AMOLED érintőképernyőt kapott, a C7 esetében pedig egy 5,7 hüvelykes kijelző mellett tették le a voksot, a C9 jó eséllyel ennél is nagyobb lehet, valószínűnek tűnik tehát egy 6 hüvelyk körüli méret, amivel egyértelműen a phablet kategóriát céloznák meg. A fém külső, illetve a középkategóriába illő hardver szintén megmaradhat, amit nyilván egy valamivel magasabb ár kísér majd.

Az új típusról egyelőre annyi konkrétumot tudunk, hogy a cég az SM-C9000 modellszámmal hivatkozik a telefonra, a házon belül használt kódnév pedig az „Amy”. Mivel a konkrét specifikációt a külső forrás nem tudta megosztani az érdeklődőkkel, itt marad a találgatás, de jó esély van arra, hogy megmaradnak az eddig használt középkategóriás komponenseknél, amit valószínűleg itt is az ujjlenyomat-olvasó és az LTE-elérés támogatása egészít majd ki.

Ahogy említettük, ezúttal is Kína lehet a célkeresztben, legalábbis az első körben, ezt később követheti majd több ázsiai ország – a külső forgalmazók révén persze az európai felhasználók sem maradnak majd ki a körből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!