Gyurkity Péter

Bemutatkozott az Oppo Neo 7

Az olcsónak szánt készülékből nemzetközi és ezúttal amerikai változatot is piacra dobnak.

Alig néhány nappal ezelőtt írtunk mi is arról, hogy Dubajban az Oppo egy újabb megoldásáról rántották le a leplet, amely az R7s nevet kapta, megjelenése pedig (legalábbis Európában) decemberben esedékes. Most egy további példányt ismerhetünk meg, amely szerényebb jellemzőkkel érkezik.


A Neo 7 a cég hivatalos oldalán is bemutatkozott, így szinte minden hardveres és szoftveres jellemzőt megtalálunk a listán, itt mindössze a pontos árral és a megjelenési dátummal (menetrenddel) maradtak adósak. A készülék mindenesetre egy kereken 5 hüvelykes kijelzőt kapott, amely mostanában a középkategóriában megjelenő telefonok jellemzője, ehhez pedig a már kissé idejétmúltnak tűnő 540 x 960 pixel felbontás csatlakozik. A processzor feladatait a Snapdragon 410 chip látja el a maga négy magjával és 1,2 GHz-es órajelével, így nem vitás, hogy a cég valóban a vékonyabb pénztárcájú felhasználóknak szánja a készüléket.


A felsorolásban emellett a szintén szerény 1 GB RAM, az alapesetben 16 GB-os, ám kibővíthető belső tároló, a 8 megapixeles hátoldali LED flash kamera, annak 5 megapixeles előlapi társa, dual-SIM opció, valamint a 4G LTE támogatása szerepel még, egy 2420 mAh-s akkumulátor társaságában. A készülék pontos fizikai mérete 142,7 x 71,7 x 7,55 mm, súlya 141 gramm, a hivatalos oldalon megjelent képek alapján pedig a külső burkolat fehér és fekete színben mindenképpen elérhető lesz.

Megemlítik, hogy a nemzetközi változat mellett ezúttal egy további, az amerikai piacra szánt verziót is elérhetővé tesznek, a megjelenés néhány héten belül esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!