Gyurkity Péter

Érkezik az Oppo Mirror 5s

Az Oppo érdekes hátlappal dobja piacra a korábban megszellőztetett okostelefont.

Az Oppo háza táján már jóval korábban napvilágot látott a hír, miszerint egy újabb telefonon dolgoznak, amely Mirror 5s néven jelenhet meg a piacon. Ennek hardveres részleteiről ugyan a gyártó továbbra sem nyilatkozik, a név, valamint a készülék létezése azonban már hivatalosnak tekinthető.

A cég saját tajvani Facebook-oldalán számolt be a közeljövőben esedékes megjelenésről, bár ezzel kapcsolatban semmilyen konkrétumot nem árultak el. Mégis, a kép dizájnja, valamint a név alapján levonhatunk néhány következtetést, a belsőt illetően pedig külső források állnak rendelkezésünkre, amelyek már biztosnak vélik a végleges változat kialakítását Eszerint a Mirror 5s egy kereken 5 hüvelykes, 720p felbontást támogató kijelzőt kap, amelyet a 64 bites, négymagos Snapdragon 410 chip, 2 GB RAM, egy alapesetben 16 GB-os belső tároló, dual-SIM opció, egy 8 és egy 5 megapixeles kamera, valamint egy 2420 mAh-s akkumulátor egészítene ki.

A szoftveres oldalon az Android 5.1 Lollipop futna, amelyet természetesen ezúttal is a ColorOS kezelőfelület egészít majd ki. Az igazi érdekesség nem is ez, hanem a hátlap kialakítása, amely leginkább a januárban piacra dobott Oppo R1x típus dizájnjára emlékeztet. Ez utóbbi egy zafírüveg réteggel biztosít hosszabb élettartamot és kaméleonszerű effektusokat, a fent említett kép pedig szintén erre emlékeztet, már amennyiben annak hátterét vesszük alapul.

A megjelenés egyes források szerint Tajvanon július 5-én esedékes, ezt valamivel később követheti a többi régió, ahogy arra az R1x esetében is láttunk már példát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!