Gyurkity Péter

Bemutatkozott az Oppo R7s

A gyártó újabb méretes változatot mutatott be, amely Európában decemberben jelenik meg.

Az Oppo különböző megoldásairól az utóbbi időben mi is igyekeztünk beszámolni, ezek között többnyire nagyobb, 5 hüvelykesnél méretesebb változatokat láthattunk. Most sincs ez másként, hiszen az R7s a phablet kategóriába tartozik.

Az új készülékről Dubajban rántották le a leplet, ez egyben azt is jelenti, hogy a megoldás az első körben az ázsiai és a közel-keleti régióban jelenik meg. A telefon a mostanában oly divatos, és számos egyéb készüléken látott 5,5 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kapta meg, amely a 2.5D-technológiát is támogatja. Ehhez egy nyolcmagos Snapdragon 615 processzor, az Adreno 405 grafikus vezérlő, 4 GB RAM, egy 32 GB-os, legfeljebb 128 GB-os microSD-vel tovább bővíthető belső tároló, valamint egy 3070 mAh-s akkumulátor társul, amely a VOOC gyorsfeltöltési technikával egészül ki, így mindössze 5 perc elég ahhoz, hogy további két 2 órányi beszélgetést biztosítsunk.

Ami a képalkotási jellemzőket illeti, itt a hátoldalon egy 13 megapixeles kamera szerepel, amely 0,1 másodperc alatt elvégzi az autófókuszt. Az előlapon egy 8 megapixeles változat felelős a szelfiképekért, de maga az alkalmazás is 30 százalékkal gyorsabban indul, mint ahogy azt korábban megszokhattuk. A szoftveres oldalon az Android 5.1 Lollipop fut, ehhez természetesen a ColorOS 2.1 társul, az azonban még nem világos, hogy a gyártó mennyit kér majd a készülék egy-egy példányáért.

A megjelenésre Európában decemberben kerítenek sort, a telefont ezúttal is az OppoStyle portálon keresztül forgalmaznák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!