Gyurkity Péter

Újabb Oppo okostelefon szivárgott ki

Egyre-másra futnak be az újabb kínai okostelefonok, most az Oppo készüléke szivárgott ki.

Nem is olyan rég, még május végén írtunk arról, hogy az Oppo egyszerre három készüléken dolgozik, a jelek szerint azonban ez sem a teljes kép, hiszen egy további példány jelent meg a szintén kínai TENAA szabályozó hivatal oldalán, amely arra utal, hogy hamarosan ez utóbbit is kipróbálhatjuk majd.

Az Oppo A51 egy hivatalosan még be nem jelentett okostelefon, amelynek részleteit az említett hivatal oldalán vehetjük közelebbről szemügyre. A hardveres jellemzők alapján egy belépő szintű megoldásról beszélhetünk, amely tulajdonképpen a korábban bemutatott Oppo A31 típusra hasonlít, ám néhány komponenst tekintve annál némileg erősebb hardvert kínál. A főszerepben a kereken 5 hüvelykes kijelző található, amely a jobb, 720p felbontást támogatja, míg a memória mérete 1 GB helyett ezúttal 2 GB, ami nyilván számos felhasználónak jelent fontos előrelépést.

A processzor feladatait itt a Qualcomm ugyanazon Snapdragon 410 chipje látja el, ahogy az az előd esetében is történt, ám a belső tároló a memóriához hasonlóan növekedésen ment keresztül, aminek köszönhetően ennek kapacitása 16 GB-ra ugrik. A hátoldalon egy 8 megapixeles LED flash kamera kapott helyet, az előlapon annak 5 megapixeles társa dolgozik majd, míg az akkumulátor immár egy 2420 mAh-s, nem cserélhető példány, ami szintén kisebb előrelépést jelent az A31-hez képest. A megfelelő elérésről a 4G támogatása gondoskodik.

A megjelenés menetrendjéről és a hivatalos árról egyelőre nincs szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!