Gyurkity Péter

Kiszivárgott az LG G4

Egy rövid ideig elérhető weboldalon volt látható az okostelefon csaknem összes jellemzője.

Az elmúlt néhány hét alatt többször is beszámoltunk az LG következő zászlóshajójának várható összetételéről, itt a korai pletykákat először a kijelző, majd pedig a szoftver kapcsán erősítették meg további források. Most egy rövid ideig elérhetővé vált az okostelefonnak szentelt külön weboldal, így nem sok ismeretlen részlet maradt a bemutatóig.

Az @evleaks bukkant rá az oldalra, amelyet ugyan az LG hamarosan eltávolított, ám ekkor már késő volt ahhoz, hogy meg nem történtté tegyék a malőrt (amelyet egyesek minden bizonnyal szándékos húzásnak minősítenek majd). Itt a fotókon kívül a szinte teljes hardveres specifikáció látható volt, így elmondhatjuk, hogy az új csúcskategóriás megoldás a pletykáknak megfelelően valóban egy 5,5 hüvelykes, Quad HD felbontást támogató IPS-kijelzőre épül, amelyet egy 2,5 GHz-en futó Qualcomm Snapdragon chip egészít majd ki.

A memória kapcsán két variációt soroltak fel, ezek sorrendben: 2 GB RAM és egy 16 GB-os belső tároló, illetve 3 GB RAM és 32 GB-os tároló. Mindkét esetben jelen lesz a microSD-csatlakozó, így nem kell megelégednünk az alapértelmezett kapacitással, míg a megfelelő üzemidőről és a vezetéknélküli feltöltésről a 3000 mAh-s akkumulátor hivatott gondoskodni. A közvetlen előd hiányosságát (sokat kritizált jellemzőjét) a 16 megapixeles f/1.8 hátoldali kamera orvosolná lézeres autófókusszal, míg a gyors elérésért az LTE Cat 6 támogatása felel. A telefon fizikai mérete 149,1 mm x 75,3 mm x 8,9 mm lesz.

A felhasználók számos eltérő dizájn közül választhatnak majd, ezek között bőr hátlap is szerepel. A megjelenés és a várható ár csak az április 28-án esedékes hivatalos bemutatón derül majd ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!